Backup og kryptering

Alle bør tage backup af deres vigtige filer. Tænk på alle dine billeder, dokumenter, programmer m.v., som forsvinder for altid, hvis din Mac går ned og du ikke har taget backup. Men frygt ej. MacKeeper tager automatisk backup af dine vigtige filer, så du altid har dem sikret, hvis uheldet skulle være ude. Foruden dette, så sørger MacKeeper også for, at beskytte dine følsomme filer imod uvedkommende personer. Du vælger simpelthen dine vigtigste filer ud, så krypterer MacKeeper dem, og kun du kan få adgang til dem med et kodeord, som du selv vælger. Selv ikke hackere vil kunne tilgå disse filer. Et sidste godt værktøj fra denne afdeling er File Shredderen, som lader dig slette filer fuldstændigt fra din Mac. Sletter du filer på normal vis, så kan teknisk dygtige personer stadig tilgå dem ganske let.

Tag backup af dine filer med det samme. Download MacKeeper nu.

Kryptering af data
Denne funktion beskytter dine private filer. Det krypterer og gør simpelthen disse filer usynlige på harddisken. Når du så skriver det kodeord, som du selv har valgt, får du igen adgang til filerne. Funktionen er meget simple at bruge og vil være en stor fordel for de fleste, specielt erhvervsdrivende m.v.

Genskabning af filer
Hvis uheldet skulle have været ude allerede, så er alt måske ikke tabt alligevel. Det indbyggede Files Recovery kan nemlig genskabe ellers ødelagte filer indtil en vis grad. Funktionen dybdescanner din Mac og finder filer frem, som ellers var slettede eller beskadigede.

Backup
MacKeeper kan tage backup af dine filer. Du skal bare vælge hvilke og derefter sætte et fast tidspunkt for, hvornår det skal foregå. Du kan gemme backupfilerne på en USB flash disk, en ekstern harddisk, en FTP server eller på ZeoDisk.

Slet filer – fuldstændigt
Når du sletter filer på din Mac, så slettes de ikke i virkeligheden. De gemmes bare af vejen. Så ønsker du at få en fil helt af vejen, skal du benytte dig af File Shredder, som sletter filer fuldstændigt, så de aldrig igen kan genskabes.

Download gratis MacKeeper her.

Om MacKeeper

MacKeeper er et dansksproget program, som bruges på tusindvis af Macs verden over. Det har modtaget over hundrede awards, som er priser, software kan modtage, når det får den bedst mulige vurdering af eksperter og brugere. Det er helt gratis at downloade og prøve.Siden er kombatibel med Chrome, Firefox og Explorer