Apple er ikke IKEA

Så du er Apple fan. Godt, det er vi også! Det betyder som oftest at du ikke stiller dig tilfreds med middelmådighed og ikke ønsker at have samme tøj, møbler og lignende, som alle andre har. Altså er IKEA no-go, når huset skal fyldes op med nye møbler.

Vi har taget et kig på alternative muligheder og fundet nogle spændende emner og fremgangsmåder frem, der gør det muligt at finde lækre møbler, som ikke alle andre har til en rimelig pris. Det er et af de store fordele med en Mac koblet på nettet: Adgang til hele verdens marked af møbler, direkte fra din ynglings stol.

Kunne du f.eks. bruge en ny kommode, så prøv at tage et kig på siden ebuy24.dk. De har et rigtig spændende udvalg af kommoder, som vi ikke er faldet over andre steder. Videre virker priserne rimelige og designet på flere af kommoderne passer godt til Apples produkter i vores øjne.

Sofakompagniet er gået fra 0 – 100 km / t på ingen tid. Derfor er det også forbundet med en vis fare ved at nævne dem, når du kan risikere, at naboen også har en sofa fra dem stående. Men deres sofaer er bare så lækre og til så god en pris, samtidig med det ikke er nogle sofaer man ser overalt – endnu.

Skal du bruge nogle generiske dele for at få det hele tid at spille sammen, så prøv på nogle af pris sammenligningstjenesterne, der er online. Du kan også søge efter nyt og brugt, fra hele verden, på eBay eller Amazon. Sidstnævnte muligheder vil ved køb i udlandet ofte være en god garanti for både at møblet er unikt, men også at det kan købes til en rimelig pris. Prøv dog at holde dig til varer fra Europæiske sælgere, eller andre lande, som EU har samhandelsaftaler med, ellers kan det blive dyrt i told.