En hurtigere Mac

MacKeeper er hovedsageligt afholdt på grund programmets evne til at gøre langsomme Macs hurtige igen. Igennem års arbejde og viden inden for Macs system og brugen deraf er denne funktion blevet udviklet. Den løbende brug af maskinen ændrer nemlig på indstillinger, overskriver vigtige filer og sløver dermed din Mac ned. Efter noget tid vil du derfor opleve en markant langsommere Mac end da du købte den, samt at den irriterende “vente-cirkel” kører rundt og rundt, uden du kan gøre noget ved det. MacKeeper danner sig lynhurtigt et overblik over problemet og retter op på det. Derefter kan du igen nyde en Mac i sine fulde fem.

Download MacKeeper på Dansk her – Det er gratis

Få en hurtigere Mac med MacKeeper på dansk

Hvordan virker det?
Ud over ovenstående, så sørger MacKeeper bl.a. for at holde dine installerede applikationer opdaterede. Derved har du altid de seneste versioner installeret, hvilket ofte medfører hurtigere afvikling af disse, nye funktioner og ikke mindst et forhøjet sikkerhedsniveau. Rent praktisk så markeres apps, som findes i nyere versioner, med et rødt mærke. De opdaterede er grønne. Du kan nu blot klikke “Opdater” på de ældre versioner og de opdateres herefter automatisk.

Hvilke programmer bruger du?
Med MacKeepers indbyggede funktion, “Login Items”, kan du let vælge, hvilket programmer der skal startes når du logger ind. Derved kan du let klargøre din Mac til lige præcis det du ønsker. Er du grafiker kan du f.eks. åbne dine billedbehandlingsprogrammer m.v., så alt står klart når du skal til at arbejde. Dette sparer dig for en del ventetid, som dagene går.

Udvælg programmer til filtyper
Indbygget finder du også “Default Apps”, som lader dig vælge, hvilket program, som skal åbne en given filtype. Herved kan du f.eks. lade Excel dokumenter åbne i Mac’s viewer i stedet for Office, hvis du har det installeret, som standard. Alle som har Office installeret vil vide, at en åbning i vieweren går markant hurtigere. Altså sparer du igen tid. Ønsker du til tider, at åbne direkte i Office, så kan du stadig gøre det via den udvidede menu, som tilknyttes hver enkel fil.

Altså finder du i programmet en række funktioner, som gør din Mac generelt hurtigere og som giver dig mulighed for at tilpasse din Mac endnu mere til den måde, du bruger den på. Dette kan spare dig for rigtig mange timers ventetid og frustration årligt.

Download MacKeeper på Dansk her og få en hurtigere Mac

Om MacKeeper

MacKeeper er et dansksproget program, som bruges på tusindvis af Macs verden over. Det har modtaget over hundrede awards, som er priser, software kan modtage, når det får den bedst mulige vurdering af eksperter og brugere. Det er helt gratis at downloade og prøve.Siden er kombatibel med Chrome, Firefox og Explorer