Beskyt din Mac

Med det hastigt stigende antal af Mac-brugere, så stiger antallet af trusler imod dem desværre også. De fleste Mac-brugere tænker ikke på sikkerheden bag deres ellers elskede computer. Heldigvis er flere og flere begyndt at forstå behovet for at sikre og optimere deres Mac computeres ydeevne. Indtil nu er det gået nogenlunde godt alligevel, idet truslerne har været relativt få, men tiderne har ændret sig, og derfor bør du handle, før det er for sent. MacKeeper er et program, der beskytter din Mac effektivt imod langt de fleste trusler. Dette gælder både de online og offline trusler. Det vil sige, at du, med MacKeeper installeret, automatisk bliver beskyttet imod bedrageri på internettet, virus, malware, spyware og endda imod fysisk tyveri af din Mac. MacKeeper har en lang række avancerede sikkerhedsfunktioner, som beskytter din Mac computer mod ovenstående trusler. Med MacKeeper er det desuden muligt at spore din Mac direkte fra den mobile app, og få et billede af tyveriet gennem en app kaldet Track My Mac. Sammenligner man MacKeeper med lignende programmer som fx Norton og AVG, så er en fordel ved MacKeeper, at det er udviklet af Mac-forbrugere til Mac-forbrugere. Alt i alt er MacKeeper en omfattende sikkerhedspakke, der har en effektiv malware-genkendelse.
Programmet kan fås på flere sprog, herunder engelsk og dansk.

Få beskyttet din Mac med det samme. Download MacKeeper her.

Beskyttelse når du surfer

Når du surfer på din Mac, så er du udsat for en række mulige trusler. MacKeeper beskytter dig, når du surfer -ligegyldigt hvilken browser du end benytter dig af på din Mac. Teknologien bag dette kaldes “Real-Time Safe Browsing” og det dækker over, at programmet vurderer mulige trusler i konstant i baggrunden, alt imens du trygt og ugeneret kan surfe på din Mac. Trygheden ligger i at vide, at de sider, som bærer malware, automatisk bliver blokeret. Det er desuden muligt for dig selv at vælge hvilke sider, der skal blokeres. Du kan med MacKeeper selv kreere lister over potentielt farlige hjemmesider, som automatisk vil blive blokeret. Ligeså kan du lave lister over hjemmesider, som du ikke ønsker blokeret.

Antivirus til Mac

MacKeeper beskytter selvfølgelig også imod traditionelle vira. Faktisk er teknologien bag MacKeepers antivirus blandt de mest udviklede til Mac’s i hele verden. Selv når du arbejder med Windows emulatorer, som Parallels eller VMWare, beskyttes du af MacKeepers Antivirus, hvis du husker at slå real-time protection til. Der opdateres jævnligt på MacKeeper


Tyverisikring af din Mac

Derudover beskyttes du også imod fysisk tyveri af din Mac med MacKeepers sikkerhedspakke. Programmet kan simpelthen spore din Mac trådløst via GPS, og så tager det endda billeder af personen, som herefter benytter sig af din Mac, via computerens webcam. I tilfælde af tyveri, så bliver din Macs aktuelle lokalitet og netværksoplysninger gjort tilgængelige. Forsøger nogen at logge ind på din Mac, så får du en detaljeret rapport. Et snapshot af tyven kan dukke op som en del af rapporten.

Ikke nok med at du kan spore din mistede Mac, så er det også muligt at låse eller låse den op. Disse ting kan gøres med appen Track My Mac eller din Kromtech konto.

Vent ikke. Download MacKeeper her, og gør din Mac sikker med det samme.

Sådan fungerer det, når du mister din Mac

Trin 1: du logger på din Kromtech konto eller appen Track My Mac
Trin 2: du anmelder, at du har mistet din Mac, eller at den pludselig er blevet stjålet
Trin 3: du får sporet din Macs lokalitet, og får rapporter tilsendt.

MacKeeper udarbejder en detaljeret rapport om din Macs lokalitet, og tager et billede af tyven i tilfælde af, at din Mac går på nettet, efter du har meldt den mistet/stjålet. Der vil blive ringet til dig med det samme, og du vil få tilsendt en e-mail med rapporterne, så du kan finde din Mac hurtigst muligt. Det er også muligt at få de oplysninger, som opdateres hvert femte minut i din Kromtech konto eller i appen Track My Mac. Disse kan du give til politiet, som vil hjælpe dig med at tilbageerobre din Mac computer.

Sådan sætter du internetsikkerhedsfunktionerne til
I menustrukturen finder du kategorien ”Sikkerhed”. Herunder findes ”Internetsikkerhed”.
Her kan du indstille de forskellige internetsikkerhedsfunktioner alt efter dit behov. Det anbefales dog, at alle funktionerne er slået til for at give den optimale beskyttelse af din Mac.
Derudover kan du i den lille grå menubar indstille de forskellige sikkerhedsfunktioner. En af disse kunne eksempelvis være Antivirus-tidsplanen. Du indstiller dem ved at klikke på ”tilføj” i programmets bund, for derefter at vælge de mapper eller den harddisk, som du ønsker, at der bliver kørt løbende scanninger på.

Backup af filer
En stærk undervurderet funktion hos MacKeeper er, at MacKeeper automatisk tager backup af dine vigtige filer. På denne måde er du altid på den sikre side. McKeeper kan også gemme de personlige oplysninger samt dokumenter, som du ikke ønsker, at andre skal se. MacKeeper kypterer de vigtigste filer, og kan justeres til at kryptere filerne, så det kun er dig, som har adgang. Dette kan du læse meget mere om her.

Renser din Mac
En masse unødvendige og skadelige filer kan med tiden hobe sig op på din harddisk, men med MacKeeper, kan du lynhurtigt få optimeret lagringspladsen og renset din Mac. Læs mere om dette her.

Vent ikke. Download MacKeeper her og gør din Mac sikker med det samme.