Beskyt din Mac

Med det hastigt stigende antal af Mac-brugere, så stiger antallet af trusler imod dem desværre også. De fleste Mac-brugere tænker ikke på sikkerheden bag deres ellers elskede computer. Indtil nu er det gået nogenlunde godt alligevel, idet truslerne har været relativt få, men tiderne har ændret sig, og derfor bør du handle før det er for sent. MacKeeper er et dansk program, der beskytter din Mac effektivt imod langt de fleste trusler. F.eks. bliver du, med MacKeeper installeret, automatisk beskyttet imod bedrageri på internettet, virus, malware, spyware og endda imod fysisk tyveri af din Mac.

Få beskyttet din Mac med det samme. Download MacKeeper her.

Beskyt din Mac effektivt imod virus, spyware og malware med MacKeeper på dansk

Beskyttelse når du surfer
Når du surfer på din Mac, så er du udsat for en række mulige trusler. MacKeeper beskytter dig når du surfer -ligegyldigt, hvilken browser du end benytter dig af på din Mac. Teknologien bag dette kaldes “Real-Time Safe Browsing” og det dækker over, at programmet vurderer mulige trusler i konstant i baggrunden, alt imens du trygt og ugeneret kan surfe på din Mac.

Antivirus til Mac
MacKeeper beskytter selvfølgelig også imod traditionelle vira. Faktisk er teknologien bag MacKeepers antivirus blandt de mest udviklede til Mac’s i hele verden. Selv når du arbejder med Windows emulatorer, som Parallels eller VMWare, beskyttes du af MacKeepers Antivirus.

Tyverisikring af din Mac
Til slut beskyttes du også imod fysisk tyveri af din Mac med MacKeepers sikkerhedspakke. Programmet kan simpelthen spore din Mac trådløst via GPS, og så tager det endda billeder af personen, som herefter benytter sig af din Mac, via computerens webcam.

Vent ikke. Download MacKeeper her og gør din Mac sikker med det samme.

Om MacKeeper

MacKeeper er et dansksproget program, som bruges på tusindvis af Macs verden over. Det har modtaget over hundrede awards, som er priser, software kan modtage, når det får den bedst mulige vurdering af eksperter og brugere. Det er helt gratis at downloade og prøve.Siden er kombatibel med Chrome, Firefox og Explorer