Rens din Mac

MacKeeper kan rense din Mac for unødige junk-filer. Med fem smarte, indbyggede værktøj, finder programmet sammen med dig filer, som bare fylder på din Mac, og med fordel kan slettes. De fem værktøj består af “Fast Cleanup”, der hurtigt fjerner de mest oplagte junk-filer. Så har vi “Disk Usage”, som giver dig et overblik over, hvad det er, som fylder på din Mac’s harddisk. “Dublicates Finder” finder filer, som du har to fuldstændig ens af. “Smart Uninstaller” lader dig fjerne installerede programmer fuldstændigt, så ingen rester efterlades på din Mac. Til slut får du glæden af “Files Finder”, der lader dig finde filer på din Mac lynhurtigt. Det sidste er ofte et vigtigt værktøj i den videre rengøring, og selvfølgelig en smart funktion generelt set også, som af mange vil bruges dagligt herefter til andre opgaver.

Rens din Mac med det samme. Download MacKeeper gratis her.

Lad MacKeeper på dansk rense din Mac for dig

Er pladsen ved at være brugt op?
Programmer til Mac fylder ofte meget mere end lignende programmer til PC, og mange bruger også deres Mac mere end de nogensinde har brugt deres PC. Med andre ord, så bliver mange harddiske på Mac computere fyldt op hurtigere end mange er vant til. Og da det på mange Mac’s er umuligt at opgradere harddiske, så er der kun en mulighed tilbage. Oprydning!

Heldigvis klarer MacKeeper let oprydningen for dig, og giver dig værktøjer til let at forsætte oprydningen, hvis du vil optimere pladsen på din Mac fuldstændigt. En simpel kørsel med MacKeeper giver typisk mindst 1 GB ekstra plads med det samme, men det er ikke unormalt, at få frigivet over 20 GB plads med dette program.

Download gratis MacKeeper her.

Om MacKeeper

MacKeeper er et dansksproget program, som bruges på tusindvis af Macs verden over. Det har modtaget over hundrede awards, som er priser, software kan modtage, når det får den bedst mulige vurdering af eksperter og brugere. Det er helt gratis at downloade og prøve.Siden er kombatibel med Chrome, Firefox og Explorer