Rens din Mac

MacKeeper kan rense din Mac for unødige junk-filer. Med tre smarte indbyggede værktøjer finder programmet sammen med dig filer, som bare fylder på din Mac og med fordel kan slettes. Med disse tre værktøjer bliver det pludselig meget lettere for dig at få en Mac, der ikke er fyldt med en masse filer, som du slet ikke har brug for. Dem er der ingen grund til at have liggende, så her er kommer MacKeeper ind i billedet, da programmet er en let metode, hvorpå du kan fjerne de mest ligegyldige filer fra din computer.

De fem værktøj består af Safe Cleanup, Dublicates Finder og Smart Uninstaller. Vi beskriver herunder, hvad de forskellige funktioner kan gøre for dig, og hvorfor du ikke burde tøve med at gøre brug af dem.

Rens din Mac med det samme. Download MacKeeper gratis her.

Safe Cleanup

Safe Cleanup sørger for, at der hurtigt og sikkert bliver fjerner de mest oplagte junk-filer. Det er en rigtig god ting at starte med, så du hurtigt får lidt ekstra plads på din computer, hvor du ikke behøver at tænke for meget over, hvilke filer der skal slettes, og hvilke der ikke skal. Det kan også en være en god funktion at benytte, hvis du føler, at din Mac har brug for ”overfladerengøring”. Her bliver det værste taget, uden at du behøver at gå så meget i dybden.

Dublicates Finder

Dublicates Finder finder filer, som du har to fuldstændig ens af. Det giver ikke meget mening at have to af de samme filer på sin computer, så i det tilfælde kan du med fordel slette den ene. Værktøjet giver dig mulighed for at overskue, hvilke filer du har to ens af, hvilket ellers kan være svært at spotte med det blotte øje. Dette kan også være rigtig smart for mange, da de eksempelvis kan have to ens billeder liggende på deres Mac, hvilket de måske ikke selv har lagt mærke til. Nu får du en meget bedre chance for at overskue de mange filer, du har på din computer.

Smart Uninstaller

Smart Uninstaller lader dig fjerne installerede programmer fuldstændigt, så ingen rester efterlades på din Mac. Der er ingen grund til, at papirkurven skal være fyldt med en masse filer, som du alligevel aldrig kommer til at berøre igen. Det er i den grad spild af plads at have ”rester” fra slettede filer liggende. Det giver dig ikke mere plads, og det gør heller ikke din Mac hurtigere. Du kan derfor gøre dig selv den tjeneste, at du tjekker op på netop dette, da det må være det mest irriterende spildplads, du kan bruge på din Mac.

Det er ofte ikke en engangsforestilling, at du skal rense din Mac. Det er derfor også rart at have programmet til en anden gang, hvor du igen får brug for det. På den måde slipper du for, at du nogensinde igen skal forsøge at rense din Mac helt på egen hånd, hvilket godt kan være et uoverskueligt projekt. Her kommer du virkelig til at sætte pris på de fem forskellige værktøjer, som blev nævnt ovenfor. De kan hjælpe dig en rigtig god del på vej til en renset Mac, der igen kan yde sit bedste. Næste gang din Mac trænger til at blive renset, så ved du, hvor du skal søge for at få hjælp til at orden på problemet.

Rens din Mac med det samme. Download MacKeeper gratis her.

mackeeper-cleanhd

Er pladsen ved at være brugt op?

Programmer til Mac fylder ofte meget mere end lignende programmer til PC, og mange bruger også deres Mac mere end de nogensinde har brugt deres PC. Med andre ord, så bliver mange harddiske på Mac computere fyldt op hurtigere end mange er vant til. Og da det på mange Macs er umuligt at opgradere harddiske, så er der kun en mulighed tilbage. Oprydning!

Heldigvis klarer MacKeeper let oprydningen for dig og giver dig værktøjer til let at fortsætte oprydningen, hvis du vil optimere pladsen på din Mac fuldstændigt. En simpel kørsel med MacKeeper giver typisk mindst 1 GB ekstra plads med det samme, men det er ikke unormalt, at få frigivet over 20 GB plads med dette program.

Der kan trods alt være rigtig mange filer på din computer, som ligger og fylder en masse, hvilket hurtigt kan løbe op i en masse fri plads, når det bliver slettet fra din Mac, så det er værd at bruge din tid på at få disse overflødige filer fjernet. Lige pludselig vil du have plads til en masse nyt, som du i bund og grund og har brug for, i stedet for at du har en masse filer, som du aldrig kommer til at åbne igen. Det bliver pludselig lidt sjovere at bruge sin computer, hvis du ikke hele tiden får besked på, at du skal slette filer, hvis du skal gennemføre en handling. Det kan du formentlig godt blive rigtig træt af i længden

Download gratis MacKeeper her.