Bliv klog med din Mac

En computer (Mac eller ej) kan bruges til rigtig mange forskellige ting. Den er for eksempel rigtig brugbar til sådan noget som sociale medier, hvor man nemt kan holde kontakten med venner eller poste tekst og billeder til verden.

En computer (igen Mac eller ej) kan også være god at spille spil på. Både små hyggespil som en god omgang syvkabale eller noget større spil som CS, som skal spilles over nettet.

Computere kan også bruges til at lave lektier på eller til arbejde – og lidt i forlængelse heraf, så er computere et rigtig godt sted til at finde viden (eller rettere sagt internettet er); for eksempel så man kan skrive den bedst mulige opgave.

 

Når man søger efter viden på nettet, skal man dog være opmærksom på, at alle – og med alle menes virkelig alle – kan smide info på nettet. Det betyder, at det ikke nødvendigvis er sandt, det man finder. Man skal derfor altid være kritisk, når man søger efter viden på nettet og helst holde sig til valide kilder.

Når det så er sagt, så kan man virkelig finde megen information – og også korrekt information på nettet. At lede på nettet er tit nemmere, end det er at finde den samme information i en bog, fordi man bare taster sine søgeord ind i stedet for at skulle bladre en masse sider igennem. Det er måske ikke nær så hyggeligt som at sidde med en bog, men nogle gange slår hurtighed bare hygge.

 

Hvis du ikke lige har noget specifikt, du mangler info om, kan du jo bare sidde og surfe lidt rundt og blive klog på det, du nu en gang falder over såsom atomreaktorer, CBD eller måske Mac-computere. Måske du falder over noget, der kan være interessant at fortælle på din næste date eller til din chef for at imponere.