Grønnere i 2020 med en brugt MacBook

Annonce

Foruden at leve sundere, har de fleste et nytårsforsæt om at blive mere klimavenlige i 2020. Spørgsmålet er blot, på hvilke områder du ønsker at blive det? Du har måske skåret ned på dit kødforbrug, købt dig en tandbørste af bambus eller solgt bilen fremfor cyklen. Hvad med den teknologi du bruger? Trods det ikke udleder Co2 at bruge den, så skåner du så sandelig ikke miljøet ved at de skal lave din computer eller skal destruere den. Læs herunder, hvordan du gør dig mere grøn i 2020 og hvorfor du skal købe brugt elektronik.

Du sparer penge

Hvis du hele tiden skal være opdateret med den nyeste MacBook, så er der sjældent råd til andet. Disse er nemlig dyre grundet brandet og den gode kvalitet. Netop grundet den gode kvalitet kan du sagtens købe dig en brugt MacBook. De brugte MacBooks kan nulstilles til fabriksindstillingerne, sådan at computeren er så god som ny. Så har du en langsom computer og det er grundlaget for at du vil købe ny, så tro om. Se udvalget af brugte Macbooks her. Køb en brugt MacBook i dag og gå ind i 2020 med en grønnere samvittighed.

Du skåner miljøet

Som du kunne læse i de indledende ord, så koster det dyrt for klimaet at producere teknik, men også destruere den. Sådan er det generelt for det meste, som du køber på markedet. Derfor er det altid en god ide at købe genbrug. Det er både gældende fra tøj til din teknik. Grunden til at mange ikke køber brugt, er den tilfredsstillende følelse af at have noget som kun du har rørt ved. Det kan også være sikkerheden der ligger i garantien. Køber du en MacBook brugt hos Mac Schack, så har du stadig fjorten dages returret, samt to års reklamationsret. Du er derfor stadig sikret dig gode forhold, mens du køber brugt og skåner miljøet.