Her er de apps, som du bare skal have på din iPhone

Annonce

Hver dag henter vi danskere nye apps til vores iPhones. Der er utallige at vælge mellem i mange forskellige kategorier lige fra livsstilsapps til spilapps. Det kan dog være svært at finde ud af, hvilke apps du skal have for at holde dig opdateret i forhold til online trends. Læs med i dette blogindlæg, og find ud af, hvilke apps der er de mest populære apps lige i øjeblikket.

De praktiske

Der findes mange apps, som kan hjælpe med at få hverdagen til at flyde lettere. Herunder kan blandt andet nævnes NemID’s nøgleapp, som gør dit liv lettere ved at erstattes det besværlige, fysiske nøglekort, som du sikkert aldrig har på dig, når du står og har brug for det. Derudover er DSB’s app også virkelig nyttig, hvis du benytter dig af offentlig transport. I stedet for at trække en fysisk billet i en automat, så kan du bestille den på appen. Således mister du hverken din billet, eller kommer for sent til toget, fordi der er kø til billetautomaten. Når du så skal finde hen til din nærmeste togstation, kan Google Maps være en god app at installere. Appen hjælper dig med at navigere rundt i verden ved hjælp af din iPhones GPS. Du kan se, hvornår appen estimerer, at du er fremme til din destination, afhængig af om du er på gåben, på cykel, med offentlig transport eller er i bil.

De sociale

Apps er en god måde at vedligeholde kontakten med sine venner og indgå i forskellige fællesskaber online. Heriblandt er Facebook, Snapchat og Instagram de mest populære. Du kender formentlig til dem alle i forvejen, men hvis du ikke gør, så kommer der lige en hurtig gennemgang af det mest særlige ved de enkelte sociale medier. På Facebook kan du følge med i dine venners liv, men også i mediebilledet ved at poste kommentarer på billeder, videoer, statusopdateringer og artikler. På Snapchat kommunikerer du udelukkende ved hjælp af billeder og video, som forsvinder kort tid efter igen. På Instagram kommunikerer du også hovedsageligt ved hjælp af billeder. Her bliver billederne dog permanent på det sociale medie, og de udgør dit personlige, online fotoalbum. Her dyrkes interessefællesskaber gennem hashtags, og du kan følge kendisserne på tæt hold.

Hvis du har lyst til at udvide din viden om apps til iPhone, så kan du kigge på MobilForum, hvor de har et Apple mobil forum, hvori der diskuteres alt om iPhones.