Her er fordelene ved både at have en Macbook og Iphone

Sponsoreret indhold

Går du med overvejelser om at udvide din teknologiske familie derhjemme, og har du allerede en Macbook? Så er der flere gode argumenter for, at du også skal købe en Iphone, når du næste gang er på jagt efter en telefon.

Hvis du allerede har en Macbook computer, kender du til Apples lækre og brugervenlige design. Det fungerer, og du skal ikke vente på lange opdateringer, hver gang du starter din Macbook computer op.

 

Du kender styresystemet og designet

Ovenstående er da også én af de mest oplagte fordele ved, at du både har en Macbook og Iphone. Du behøver ikke at skulle sætte dig ind i et nyt styresystem, hvis du køber en Iphone. Du ved derfor, hvad du får, og hvordan du betjener den.

Du får en smartphone med stor funktionalitet, et godt kamera og en flot designet telefon.

 

Din Macbook og Iphone taler sammen

Én anden fordel ved at udvide din Mac-familie med et nyt familiemedlem fra Apple er, at du kan udnytte deres samme genetiske ophav.

Det betyder, at du f.eks. kan bruge din Macbook og Iphone på samme vis, idet de taler sammen. Et eksempel kunne være, at du på din Iphone modtager en besked på Imessage. Så kan du faktisk via dit Apple ID svare på beskeden på din Macbook, hvilket kan være en fordel, hvis du modtager en længere roman og skal svare fyldestgørende. Samtidig behøver du heller ikke at tage din Iphone op og svare på den, hvis du sidder til et vigtigt møde, men lige skal svare hurtigt på kærestens besked.

En helt anden fordel ved at din Macbook og Iphone ”taler sammen” er, at din kalender automatisk synkroniseres. Det vil sige, at du altid har en opdateret kalender, hvad enten du har skrevet et nyt møde ind i kalenderen på din Macbook eller Iphone.

Du har derfor altid din kalender lige hvad hånden, uanset om du sidder med din Iphone eller Macbook.