Hvordan fungerer copytrading? Få svaret her

Annonce

Hvis du gerne vil have din opsparing til at vokse, er en bankkonto ikke det rette sted at have den stående. Hvis en voksende opsparing er dit ønske, er investering vejen frem. Men der er mange måder at investere på. Blandt andet copytrading.

Sådan investerer du i copytrading

Copytrading fungerer ved, at du følger en mere erfaren investor. Du kopierer simpelthen den erfarne investors handler. Det fungerer ved, at når den erfarne investerer handler for en vis procentdel af sin portefølje, foretages samme handel med den samme procentdel af din portefølje.

Med copytrading slipper du altså for at overveje, hvor du skal investere dine penge. Det er der en, der gør for dig. Læs mere om copytrading her. Hvis du gerne vil i gang med copytrading, er det en god idé at finde en platform, som du kan handle fra.

Denne platform kan for eksempel være eToro. Her skal du oprette en konto, hvorefter du skal betale et minimumsbeløb. Hos eToro ligger dette minimumsbeløb på 200$. Når dette er indbetalt, skal du finde ud af, hvilken investor du vil følge. Når dette er valgt, er det bare om at gå i gang.

Derfor bør du investere din opsparing

Der er især én god grund til, at du skal investere din opsparing. Det er, at så længe din opsparing står på en bankkonto, er inflation skyld i, at din opsparing bliver mindre og mindre værd. Hvis du gerne vil undgå, at du i sidste ende står tilbage med færre penge, er investering en god idé.

For de fleste investeringer gælder det, at det bedst kan betale sig at have pengene investeret i flere år. Investeringer er altså ikke noget, man gør brug af, hvis man har brug for penge om to uger.

Netop fordi mange investeringer er langsigtede, har du god tid til at planlægge, hvad pengene skal bruges på. Det kan for eksempel være en rejse med hele familien eller et nyt køkken.