Klar, parat, studiestart med Mac

Annonce

Sommerferien skal selvfølgelig nydes til fulde, men for enden af den ferie er der studiestart for mange. Uanset om det er på gymnasiet, universitetet eller noget tredje, er der lidt planlægning, der skal foretages inden da. Du skal nemlig have styr på studiebøgerne og elektronikken. Og hvilken bedre måde at gøre det på end med Mac?

En god computer til studiet

Selvom det nok så anderledes ud for 50 år siden, så er det altså i dag helt essentielt med en computer til skolearbejde. Alle opgaver skal stort set skrives og afleveres på nettet, så du kan ikke undvære en computer på studiet. Der findes forskellige Mac-computere til forskellige behov. Der er nemlig stor forskel på, om du bare skal skrive et par opgaver og have pensum liggende på computeren, eller om du skal sidde og redigere film eller billeder på computeren. Det gode ved Mac-computerne er også, at du kan få studierabat på din Mac, når du køber med studiekort eller dit optagelsesbrev. Som noget særligt, kan du også få AirPods med til.

Her får du et par tips til, hvilken computer du skal vælge:

Til dig der ofte er på farten

Hvis der er krudt i dig, og du rejser meget frem og tilbage, er det en god idé med en let computer. Det er her, Macbook Air kommer ind i billedet. Den vejer ikke engang 2 kg og er nem at have med i tasken. Men selvom den er tynd, er der stadig rigeligt plads på den med 256 GB. Så der er plads til både filer, film og musik. Den er altså perfekt til dagligt brug, hvis du bare skal skrive mails og opgaver.

Til dig der har brug for en computer med høj ydelse

Macbook Pro er computeren til dig, som skal arbejde meget på sin computer. Den er lidt tungere end Macbook Air, men der er også mere kraft i denne computer. Du kan få den i størrelserne 13,3” og 15,4”, så de er stadig til at have med i tasken. Så selvom Macbook Air er en rigtig god computer til studerende, så er denne bedre til dig, der ikke kun skal skrive opgaver, men også skal lave opgaver, der kræver høj ydelse.

Når du har fundet din foretrukne computer, skal du selvfølgelig have det anbefalede program MacKeeper på den. Det er gratis, men hvis du gerne vil have den fulde version, kan du her på vores hjemmeside få 20% i rabat.

Gadgets

Udover en computer, sælger Apple også iPads, som er funktionsdygtige og perfekte til dig, som kan lide at tage noter i hånden. Du kan nemlig downloade forskellige programmer til at tage noter, uden at det bliver besværligt, så du kan overføre dem direkte til din computer. Det er smart og hurtigt!

Udover computeren er en printer rigtig undervurderet til studiestart. Specielt til eksamen kan man nemlig hurtigt få brug for mange noter. Der er det altså lidt lækrere bare at kunne printe ud hjemmefra i stedet for at skulle ned på biblioteket og printe 100 sider ud, plus at den løsning er dyrere i længden. Så ud med dig og køb en printer med printerpapir og blæk til.