Microsoft Office til Mac

Det er ofte noget af det første en ny ejer af en Mac kommer til at tænke på: Hov, der er jo ikke Office på! Og er det mon overhovedet muligt at få Office til Mac? Ro på. Selvfølgelig er der det. Her lister vi de forskellige muligheder, samt de mest oplagte steder, hvor du online kan købe Office til Mac og få glæde af det med det samme.

Vi tager her udgangspunkt i Office til private og mindre virksomheder og ekskluderer derfor produkter som Office Enterprise til Mac. Vi starter med de “fulde pakker”. Disse skal du kun betale for én gang og derefter ejer du programmet for altid.

 


 

Microsoft Office Home & Student til Mac

Dette er den billigste Office pakke til Mac og den indeholder de vigtigste elementer, som er: Word, Excel, PowerPoint og OneNote (Bemærk at pakken ikke indeholder Outlook).

Som navnet angiver er denne pakke god for studerende, men også andre der kun har et “let forbrug” af forretningsmæssige apps, som Office til Mac jo i bund og grund er. Det kunne f.eks. være pensionister og andre der kun bruger sin Mac sporadisk eller kun til at forfatte dokumenter, lave regneark og mindre præsentationer. Du behøver ikke være studerende for at kunne få lov at bruge denne pakke. Prisen på dette er i skrivende stund ca. 1.200 kr.

Microsoft Office Home & Business til Mac

Dette er næste skridt i række af fulde Office pakker til Mac. Den eneste rigtige forskel er at du her får Outlook med og således indeholder pakken: Outlook, Word, Excel, PowerPoint og OneNote.

Men dette er også en essentiel app for de fleste i den erhvervsaktive alder og derfor kan det ofte være en fordel at købe denne pakke fremfor den billigere, Student. Prisen på Business er typisk lidt under det dobbelte af Student. Prisen på dette er i skrivende stund ca. 2.000 kr.

 


 

Det abonnements-baserede Office 365 til Mac

Vi forsætter herunder med de versioner af Office til Mac, som Microsoft helst vil have dig til at købe. På den måde må du nemlig betale abonnement hver måned fremover, i stedet for et engangsbeløb, som ved ovenstående muligheder. Det er dog stadig en god handel for nogle, i det abonnementet kan bruges på flere enheder, forskellige styresystemer (Mac OS X, Windows) og ikke mindst fordi du altid har den nyeste version af Office installeret.

Microsoft Office 365 Home

Denne pakke indeholder Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote samt andre fordele og så gælder abonnementet til op til 5 enheder (Mac, PC, tablets m.v.). Et af fordelene ved dette abonnement er at hver bruger (op til 5) får intet mindre end 1 TB gratis lagerplads i skyen (OneDrive). Prisen på dette er i skrivende stund ca. 80 kr. / md.

Microsoft Office 365 Personal

I denne pakke får du: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote samt andre fordele til én Mac (eller PC) samt til én tablet og én telefon. Du får også 1 TB lagerplads på OneDrive og som i alle 365-abonnementer fri adgang til opdateringer. Prisen på dette er i skrivende stund ca. 55 kr. / md.

Microsoft Office 365 University

Denne pakke indeholder Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote samt andre fordele og så gælder abonnementet til op til 2 enheder (Mac, PC, tablets m.v.). Du får også 1 TB lagerplads på OneDrive og som i alle 365-abonnementer fri adgang til opdateringer. Prisen på dette er i skrivende stund ca. 700 kr. for 4 år i alt.

 


 

Hvor kan du købe Office til Mac

Der er selvfølgelig utallige steder, men vi har fundet de mest brugte og billigste steder, hvor du kan købe Office til Mac online. På den måde kan du med det samme få glæde af Office pakken.

Den oplagte men måske ikke den billigste: Microsoftstore.com

Sammenligning af priser: Pricerunner.dk

 

Bemærk: Inden du køber og installerer Office til Mac, så anbefaler vi at du foretager en gratis scanning med MacKeeper og sikrer dig, at din Mac ikke indeholder virus eller spyware.