Sådan åbner du op for dit fulde potentiale i livet

ANNONCE

Livet er fyldt af barrierer og udfordringer. Det er i hvert fald et statement, mange abonnerer på, og bruger som en forklaring på, hvorfor de er det sted i livet, de er, og ikke hvor de kunne være.

Mennesket som skabning er en guldmine af potentiale. Man bliver ikke født til at være præsident eller til direktør i et firma. Det er noget man arbejder sig op til. Alligevel er der millioner af os, der er et sted i vores liv, hvor alt sådan set går fint, men vi er ikke helt tilfredse med det.

Vi laver kompromisser med os selv, hvor vi accepterer at fortsætte som folkeskolelærer, når vi kunne undervise på et gymnasium eller et universitet. Vi fortsætter med at tage bestillinger på McDonalds i stedet for at rykke op i kæden.

Vi holder os selv nede.

Hvordan bryder man barrierer?

At der findes barrierer i livet, er i sin essens en løgn. Når vi møder en mur, kan man vælge at stå foran den resten af sine dage, eller klatre over den. Et stort flertal af mennesker vælger ikke at klatre over muren, og de kan ikke forstå, de ingen vegne kommer. Derfor er der i dag firmaer som coaching firmaet Mindjuice, der tager opgaven op med vejledning og undervisning i personlig vækst.

Vil man gerne op i firmakæden må man samle sig en værktøjskasse, med de midler, der kan få dig som person til at møde livets udfordringer parat, og klar til at få noget konstruktivt ud af dem.

Det vigtigste er ikke at være bange for udfordringer, men at være glad for, de er her. At du bliver udfordret som person er en mulighed for at udvikle dig og lære noget nyt. At bryde barrierer starter med at bryde dit mindset. Se udfordringer som muligheder.