Skal der byttes Apple-udstyr eller tøj?

Denne artikel er sponsoreret.

Så kom julen bragende og eftersom du er en værdsat besøgende her på Mackeeper.dk, så formoder vi at du er, hvis ikke ligefrem Apple fan, så i hvert fald bruger af deres produkter. Med andre ord, så kunne det meget vel være, at du har ønsket dig en Apple-produkt her til jul. Men hvad nu, hvis bedsteforældrene fik købt den forkerte iPhone til dig, eller du slet ikke fik det produkt fra Apple som du ønskede dig? Vi ser lidt på de typiske cases her og kommer med forslag i den ene og anden retning.

Du fik noget fra Apple, men det var forkert

Denne del er heldigvis ret let at rette op på – for det meste. Har du fået en iPad 9,7” og du ønskede dig en Pro på 10,5”, så er det bare ind i Humac eller lignende og få byttet produktet. Har du derimod ønsket dig iPhone X og fået et cover til en iPhone X, ja så er vejen lidt længere og mere snørklet.

En kynisk men eller god ide er at bytte alle andre gaver, så du får så mange penge som muligt til din nye iPhone. En anden mulighed er den, at du beholder coveret og arbejder lidt, måske mellem jul og nytår, for at få råd til telefonen selv.

Brug for noget andet end Apple?

Måske er du havnet i den helt anden grøft og har fået to iPads i julegave. Det er sjældent, at man får for meget Apple, men skulle ”uheldet” være ude, så byt den ene og sørg for noget lækkert til dig selv, så du tager dig ligeså godt ud, som produktet fra Apple når du nyder en Latte i byen. Er du f.eks. en man, så er bør du overveje dette: striktrøje mænd!

Det er nemlig super hot pt. med striktrøjer og en striktrøje er ikke bare flot, den er også varm her i vinterkulden. Se mere her: Striktrøjer mænd.