Stream film på din Mac

Mac computere er meget kendt for deres lækre designs og hurtige computere, som kan blive brugt til alt lige fra underholdning, til design og film. Noget af det som i Dagens Danmark er blevet mere og mere populært, er at droppe de almindelige tv-pakker, og i stedet begynde at streame tv, film og serier. Ja, der er endda også kommet mange muligheder for at streame gratis, så du får lov at teste de forskellige streamingtjenester inden du begynder at betale for dem.

Mac produkter er generelt gode til at vise film og derfor er de også ideelle til netop dette formål, da opløsningen af filmene på dem er utroligt god og de har generelt er lavet med højere antal pixels.

Kan du streame lovligt på nettet?

Ja det er lovligt at streame på nettet, hvis du vælger nogle af de streamingtjenester som betaler licenser til de film de viser på deres service. Hvis du finder nogle gratis streamingsider på netter, hvor du kan streame uden at betale noget som helst, så er de ofte ikke lovlige og derfor er det også ulovligt at se film på deres sider. Men sider som netflix, viaplay og lignende tjenester koster penge hver måned i form af et abonnement. De betaler en mindre formue i licenser til at få lov at vise disse serier og film og derfor kan du med god ro i maven få set disse film helt lovligt.

 

Hvilken tjeneste skal jeg vælge?

Hvis du gerne vil se film på din Mac computer, så kan du stort set bruge alle streamingsider, da Apples produkter generelt er så kendte et brand, at streamingtjenesterne ganske udmærket godt ved hvor mange kunder de går glip af, hvis de ikke har optimeret deres tjenester til Apples produkter.

Men et godt sted at starte, hvis du gerne vil have et kæmpe udvalg af tv-serier og film, så bør du vælge Netflix som er en af de største tjenester i verden indenfor streaming og som omkring halvdelen af danskerne bruger. De producere mange af de film og serier som de har på siden, og de film som de får produceret, er faktisk af virkelig høj kvalitet og får utroligt gode anmeldelser.

VIaplay er også en af de store nordiske udbydere, som har en masse film og serier, men også mange dokumentarer og realityshows, som bliver vist på tv. De viser eksempelvis ting som robinson, luksusfælden, besat af bad boys og mange andre shows som bliver vist på de forskellige TV3 kanaler.

 

Konklusion

Når du går igennem de forskellige streamingtjenester, så kan du være ret sikker på at stort set alle tjenester fungere med din Mac computer. Men du bør undersøge om disse tjenester også fungere med iOS, da det betyder at du også kan se film og serier på dine andre enheder som eksempelvis Iphone, hvis du også har andre af Apples produkter. iOS er nemlig Apples styresystem og software og hvis din streamingside ikke fungere med iOS så kan du ikke bruge den på din iPad, Iphone og lignende.