3 måder, du kan bruge office-pakken på

ANNONCE

Er du klar over, hvor mange funktioner en Office 365 pakke har? Mange forbinder automatisk Office med Word, og det er også rigtig nok. Men Office 365 tilbyder mange flere funktioner, end du måske lige regner med. Læs en god Office 365 anmeldelse, så du kan blive klogere på din Office-pakke. Office til Mac og Windows har altid været udgivet i forskellige år og med forskelligt layout. Nu har Microsoft samlet de forskellige versioner i Office 365. Hvilket betyder, at du blot skal installere Mac-versionen, hvis du har en Mac. 

1. Word og OneNote

Word og OneNote er essentielle programmer på din Mac. Det er underordnet, om du er studerende eller arbejder, da dette skriveprogram bør være en fast inventar på dit skrivebord. Word er en sikker vinder, da det kan bruges af alle til alle formål. Programmet er især ideelt, hvis du egentlig bare vil skrive en kort, enkel tekst og printe den med det samme. Men derudover stiller Word også mange brugervenlige og avancerede værktøjer til rådighed, hvis du skal producere et større professionel arbejde med tekst, grafik, tabeller og så videre. I Word kan du desuden også tage for dig af de forsider, indholdsfortegnelser og så videre, som der allerede er. Du kan naturligvis også sætte kreativiteten løs og lave mange af funktionerne selv. De avancerede funktioner kræver selvfølgelig noget ekstra fra din side, men de er i bund og grund ret simple. Office 365 gør det heldigvis ganske nemt for dig at bevæge dig rundt i programmerne, og har gjort Word så brugervenlig som muligt. OneNote er skriveprogrammet til dig, der skriver noter. Det fungerer som en slags digital notesbog, og hjælper dig med at holde styr på dine noter. OneNote har færre funktioner end Word, men er mere end tilstrækkeligt for notesbrug. 

2. Excel

Excel er et af de mest populære programmer til databehandling i hele verden, hvilket også betyder, det er det mest udbredte regnearksprogram. Du bruger Excel til tal og databehandling. Alt fra budgetberegninger, forecast, salgsstatistikker, regnskaber, rapporter, og det kan også bruges til helt almindelige talopstillinger. Mange virksomheder gør brug af Excel, da programmet har en masse funktioner. Det bruges eventuelt til at analysere store datamængder og kan bearbejde det data, som både er indtastet manuelt eller importeret fra et andet program. Et regneark i Excel bruges mest til at opstille data på en let og overskuelig måde, hvor du også kan se dine talrækker blive visualiseret med minidiagrammer. Excel kræver typisk meget øvelse, hvis du vil mestre i alle dens funktioner. Men når du har lært programmet at kende, vil du finde ud af, hvorfor programmet er så populært

3. Powerpoint

Med Office 365’s PowerPoint kan du lave præsentationer i et diasshow med billedfremvisninger på computeren. Du kan lave alt fra simple tekster til animationer. Powerpoint er et godt redskab til at lave let forståelige præsentationer ved eksempelvis møder, oplæg, foredrag og hvor end, du vil præsentere noget indhold på en nem og forståelig måde. Du har I PowerPoint rig mulighed for at lege med design og udtryk, så du kan slippe fantasien løs.