Hvor ofte bør du opgradere dine Apple produkter?

ANNONCE

Som ejer af en MacBook eller generelt bare et Apple produkt, er man typisk glad for kvalitet og en lækkert design. Man værdsætter ny teknologi, og derfor er man også villig til at bruge lidt ekstra af sine hårdtjente penge, på at få en iPhone eller MacBook, fremfor en Android telefon eller en Windows computer.

Med denne mentalitet der konstant søger den nyeste teknologi der matcher en topkvalitet, så kan det hurtigt blive dyrt at skulle skifte sine elektroniske midler ud én gang hvert andet år, når Apple lancerer en ny iPhone eller MacBook. Det er derfor også kun de færreste der faktisk gør det, men det er med sikkerhed de fleste der har lyst til det.
Så hvornår er det reelt nødvendigt at udskifte sine Apple produkter? Hvornår bør man udskifte dem for, at man stadig kan få lidt penge for sine gamble devices’?

 

Dit behov har indflydelse

Til hvad og hvor ofte du bruger dine enheder har stor betydning for, hvor ofte du bør skifte dem ud. Hvis kun du bruger din iPhone til det basale, og din MacBook kun støves af når du skal bestille lidt legetøj fra Lovebuddy.dk, eller når den årlige ferie, hvor der ikke er råd til at begå tastefejl skal bestilles, så er det måske ikke så nødvendigt for dig at udskifte dine enheder så ofte igen.

Er du i modsætning til ovenstående, i en bås hvor du bruger dine Apple produkter hver dag til arbejde eller skole, så kan der måske være god grund til at skifte dem ud lidt mere hyppigt. Der er selvfølgelig aldrig en rationel grund til at udskifte sin telefon og MacBook hvert andet år, men flere Apple brugere køber ikke kun Apple fordi de kan lide IOS.
Mange Apple brugere køber også Apple for det premium i kvalitet og den følelse man får ved at bruge Apple. Af den grund, er der altså alligevel mange der mener at de har et “behov” for nyt mere ofte end de i realiteten har, og dette er også en valid nok grund til, at købe nyt. Det er individuelt, og hvis det gør en glad med nyt og lækker elektronik, så er der ingen der skal fortælle dig, at du ikke skal opgradere.

 

Skift ud hvis der opstår irritationsmomenter

Hvis du regelmæssigt oplever, at din MacBook eller din iPhone svigter dig, så er det måske blevet tid til at overveje en opgradering. Hvis din MacBook f.eks. er en del at din dagligdag, så er det nemt at forsvare at den skal udskiftes, hvis den opererer langsomt eller svigter i situationer, hvor den ikke bør svigte.

Hvis der ikke er noget klart tegn på, at den er langsom eller svigter af hardware mæssige grunde, så kan man altid starte ud med at gennemgå de klassiske “oprydningssteps” hvor du renser din MacBook fra alt unødvendigt som den må have samlet op efter flere års brug. Afhjælpes problemet ikke ved dette, så er det på tide at skifte den ud.