Apple lægger fokus på kvindelige ledere

Apple har i mange år været et anerkendt mærke, som langt de fleste rundt omkring i verden har hørt om. De er kendt for at udvikle samtlige populære produkter, som gang på gang har taget verden med storm. Dog er det ikke kun Iphones, Ipads og Macbooks  de gør sig i, da de også lægger vægt på selvstændighed i blandt både mænd og kvinder.

 

Styrke lederskab i blandt kvinder

Den 26 november blev det nemlig offentliggjort af Apple, at der nu vil være mulighed for at deltage i et program som omhandler fokus på kvinder som ledere. Her er det muligt for kvindelige entreprenører- og app udviklere, at vise deres fulde potentiale. Formålet med dette er, at styrke kvindeligt lederskab, og sørge for, at det ikke kun er mænd der påtager sig lederrollen.

 

Begrænsede pladser i programmet

I adskillige år har der været øget fokus på, at få flere kvinder ind i de ledende roller. Fordelingen i mellem mænd og kvinder er ikke ligeså stor længere, og det vil bestemt hjælpe yderligere med programmer som Apple vil igangsætte. Der er dog krav for hvem der kan deltage i deres program, eftersom at det er begrænset med pladser. Hver gruppe skal enten have en kvinde som har startet gruppen og projektet, eller som minimum er en del af det afgørende resultat. Grunden til dette er, at der som sagt bliver lagt vægt på kvinder i en lederstilling.

 

Apples egne udviklere giver råd

Folk der vælger at deltage i dette program, skal have en app eller lignende klar til at fremvise samt en introduktion. I bund og grund tips til hvordan det bedst fungerer, og hvordan flest folk får glæde af produktet.  Skulle man blive godkendt, så er der mulighed for at blive sendt to uger afsted til Cupertino i Californien, hvor et intenst program med Apples egne udviklere vil være en del af programmet.