Seneste nyt fra Apple efterår 2018

Er du Apple entusiast, og ønsker du at holde dig opdateret indenfor det seneste nyt i Apple verdenen, så kan du med fordel læse med her. Denne artikel vil nemlig omhandle det seneste nyt fra Apple i efteråret 2018. Dette omhandler både informationer omkring det nye Apple TV 6, den nyeste opdatering til AppleWatch samt de finansielle resultater fra Apple.

 

Apple TV 6 nyheder

Måske du har et Apple TV, som du ønsker at opgradere, så er der en god nyhed til dig: nu er der nemlig nyt omkring den nyeste Apple TV 6, som udkommer i 2019. 4K versionen udkom i september 2017, men Apple er altid ude efter forbedringer, hvorfor denne nye version af Apple TV’et blev sat i gang. Ser man på udgivelsesdatoerne for de foregående modeller, så forventes det at den nyeste version bliver udgivet omkring efteråret 2019. De nyeste tilføjelser til denne version er blandt andet AirPod Siri support samt ansigtsgenkendelse. Forventningerne til denne nye version er også stor, og disse er blandt andet forhåbninger om større harddisk og processor. Så ønsker du at købe det nyeste Apple TV 6, så skal du formentligt vente indtil efteråret 2019, men den skulle gerne være al ventetiden værd.

 

Den nyeste opdatering til AppleWatch

Er du ejer af et AppleWatch, så kan du allerede hente opdateringen watchOS 5 nu, som allerede blev muligt at downloade d. 17. september. Denne er blevet beskrevet som en endnu større hjælp til fitness, kommunikation og hurtig hjælp til søgning af information. Den seneste opdateringen af softwaren hedder watchOS5, som ankom den 30. oktober. I denne version får du 70 flere emojis og mulighed for gruppe FaceTime support. Man kan ikke bruge selve uret til at FaceTime, men du kan lytte til lyden med op til 32 mennesker på opkaldet.

 

Finansielle resultater fra Apple

Det er ikke ukendt, at de finansielle resultater fra Apple typisk er rekordhøje. Derfor vil disse nye finansielle resultater for efteråret 2018 formentligt ikke overraske dig. Apple har nemlig annonceret, at deres resultat for det sidste kvartal af 2018 var det bedste september kvartal nogensinde. Der er blevet solgt 46.880 millioner iPhones, 9.699 millioner iPads og 5.299 millioner Macs. Derudover har de også solgt massevis af deres andre produkter, såsom deres AirPods og Apple TV. Flotte resultater for kvartalet for Apple, som ikke overraskende bliver ved med at stige i salg med deres yderst populære produkter.