De tre vigtigste Apple nyheder i juli

 1. Systemkrav til macOS Mojave
  En del af de computere, som kan køre med macOS High Sierra, lukkes der ligeså langsomt ned for. Dette skyldes, at Apple betatester og udvikler på macOS Mojave. Apple forventer, at dette nye styresystem er klar til at blive taget i brug her engang til efteråret. Systemkravene til det nye OS lyder som følger:MacBook (Fra tidlig 2015 eller senere)
  MacBook Pro (Fra midten af 2012 eller senere)
  MacBook Air (Fra midten af 2012 eller senere)
  Mac mini (sen 2012 eller senere)
  iMac (sen 2012 eller senere)
  iMac Pro (alle modeller)
  Mac Pro (sen 2013)
  Mac Pro (2010 eller nyere.)

En række af ældre Mac-computere kan altså ikke få det nye styresystem.

 1. Succesfuld klimakamp
  Apple har i mange år set det som deres forpligtelse at være med til at passe på vores allesammens klode. Dette er en forpligtelse, der er blevet taget seriøst, og Apple har nu kunne meddele, at de nu er forsynet med 100% vedvarende energi på deres forskellige lokationer over hele verden. Deres bygninger er opgraderet med solceller og strøm fra vind og vand. Dette tiltag har gældt alle virksomhedens forskellige anlæg lige fra Apple Stores til kontorer og datacentre i hele 43 lande verden over. Kampen for at gøre verden til et bedre sted fortsætter, idet Apple arbejder hårdt på at flytte grænserne for, hvad der er muligt at gøre med materialerne i deres produkter, ligesom genbrug også har gjort sit indtog i virksomheden.
 2. iOS12 lanceres af Apple
  Efteråret 2018 ruller Apple det nye system iOS 12 ud til iPhones.
  iOS fortsætter med at rulle den nye software ud til de helt samme enheder som iOS 11.
  iOS12 er blevet optimeret og forbedret på en række forskellige områder. Apps åbner eksempelvis 40% hurtigere end i iOS11, tastaturet 50% hurtigere, mens kameraet åbner hele 70% hurtigere på de ældre telefoner. Med iOS12 er det nu også muligt at foretage gruppeopkald med helt op til 32 mand via FaceTime, ligesom det nu er muligt at få en god nats søvn uden forstyrrelser fra telefonen gennem funktionen ”forstyr ikke”, som kun viser en sort skærm og klokken om natten, mens de forskellige notifikationer først dukker op næste morgen. Med iOS kan du nu også bedre kontrollere dine notifikationer, så du selv bestemmer hvilke, der skal vises på låseskærmen. Som en videreudvikling af animojis har apple desuden annonceret de såkaldte memojis, som er personaliserede animojis, hvor du kan tilpasse dens hårfarve, hudfarve, frisure m.m.