Sådan afinstallerer du MacKeeper

MacKeeper er et værktøjsprogram, der bruges til rengøring og optimering af hukommelsen på din Mac. Noget der fjerner uønskede indhold og gør din Mac hurtigere, hvilket er et kæmpe plus. Det er derfor et program, der er værd at overveje at installere. Det eneste lille minus er prisen. MacKeeper er et program med månedlig betalinger. Hvis du har installeret MacKeeper og senere fortryder, kan du med 3 hurtige steps afinstallere det igen.

3 trin for trin til afinstallering af MacKeeper

1. Luk MacKeeper og åbn ”Programmer”

Det første du skal gøre er at lukke ned for programmet og herefter lukke mappen ”Programmer” op, hvor MacKeeper er installeret.

2. Smid MacKeeper ud og bekræft med din adgangskode

Herefter trækker du MacKeeper ned til papirkurven. For at slette MacKeeper helt, skal du bekræfte sletningen med din adgangsgode til din Mac. Det er ikke nok blot at flytte programmet til papirkurven.

3. Begrund dit fravalg

Til sidst skal du begrunde hvorfor du fravælger MacKeeper og ønsker at slette det. Når du har begrundet dit valg, kan du klikke på afinstaller og herefter er programmet slettet fra din Mac.

 

Vigtigt at huske

Selvom du har fulgt de 3 steps til punkt og prikke, er det vigtigt at du tjekker, at alle fraktioner fra MacKeeper er slettet. Det er ikke altid nok blot at slette programmet, heller ikke selvom du følger 3 trins guiden ovenfor. For at få alle rester væk fra din Mac, kan du søge på ”MacKeeper” eller ”MacKeeper backups”, herefter kommer der en mappe frem med backup, som du herefter skal markere og flytte til papirkurven, ligesom du gjorde ud fra 3 trins guiden. Efter du har fjernet alle rester af MacKeeper fra din Mac, er den sidste vigtige ting du bør huske på, at tømme papirkurven med det samme, så alle spor fra MacKeeper er slettet.