Den perfekte computer til den studerende

Annonce:

Nu er sommeren gået, og studiet venter rundt om hjørnet. Du er kommet ind på drømmestudiet i Aarhus, og er kommet godt på plads i din nye lejlighed. Alt er på plads, og du glæder dig til at starte op på studiet. Det eneste du dog lige mangler er at finde den helt perfekte computer, som skal være din faste makker og hjælpe dig gennem studiet de næste år. Men hvilken computer skal det være? Læs med her og bliv klogere på Mac-computeren, der helt sikkert er et godt bud på din fremtidige faste studiemakker!

Macbook Air på farten

Som studerende er du ofte på farten. Du bor måske i en anden by end dine forældre, hvorfor du ofte tager toget frem og tilbage i weekenderne. Måske er du ofte hjemme hos en fra din studiegruppe eller måske elsker du at sidde på en café og læse. I et sådant livsmønster passer en Macbook Air perfekt ind. Den har et design, der gør, at den vejer mindre end 2 kilo, og den er derfor nem at have med i tasken. Trods dens tynde design har den en stor kapacitet, og du bliver derfor ikke begrænset af det lækre design. Derfor er denne computer altså perfekt til den udfarende studerende!

Macbook Pro til den mere krævende studerende

Har du et studie, der kræver et lidt tungere arbejde end sædvanligt? Så er Macbook Pro helt sikkert den ideelle computer for dig. Den er lidt tungere end en Macbook Air, men der er også mere kraft i denne computer, og alligevel er den stadig til at have med i tasken. Så selvom Macbook Air er en super computer til den almindelige studerende, så egner denne Macbook Pro sig bedre til dig, der ikke kun skal skrive opgaver, men som også skal lave særlig krævende opgaver, der kræver en højere ydelse. Trods dens lidt bedre ydeevne har Macbook Pro stadig et stilrent og lækkert design. Således har de to ovennævnte Macbook-modeller hver især noget godt at byde på for dig, som kommende studerende, der er på udkig efter din perfekte studiemakker!