Keder du dig på din barsel? Stream sikkert fra din Mac…

Reklame:

Som kommende forældre er sikkerhed og tryghed en stor ting. Hjemmet skal gøres klar til den lille ny, og selv vil man også gerne have at graviditeten og barslen kommer til at foregå i nogenlunde ro og orden. Det er derfor altid rart med et sted hvor man kan få svar på de spørgsmål der nu engang måtte opstå – hvordan kommer vores samliv til at fungere? Hvordan lyder barselsreglerne nu lige? Hvordan fungerer amning? Hvad gør jeg hvis jeg keder mig?

Masser af muligheder…

Selvom der er meget man skal nå, kan man nemt komme til at kede sig. Man har måske ikke energien til andet end at ligge i sengen eller på sofaen og bare flade ud. Og det er helt okay! Men i disse tilfælde er det stadig rart at have noget at give sig til. Måske se en film eller en serie på en af de mange streamingtjenester, der findes adgang til i Danmark.

Er film og serier dog ikke lige hvad du har lyst til, findes der også en masse bøger om graviditets- og barselstiden, som du kan kaste dig ud i. Du kan blandt andet få inspiration og anbefalinger til bøger på min-barsel.dk. Her finder du også svaret på de andre spørgsmål du går rundt med i forbindelse med din familieforøgelse.

Hvad skal jeg streame?

Med MacKeeper kan du sikkert begive dig ud i streaming fra din Mac computer. Men hvad skal du se?

På Netflix er der blandt andet kommet en ny sæson af The Crown. Serien handler om det britiske kongehus fra Dronning Elizabeth II’s bryllup i 1947 og den nyeste, fjerde sæson omhandler årene 1977-1990. Er det ikke lige dig, findes der også en masse film og serier på streamingtjenesten Disney+. Her kan man se gamle Disney klassikere, Disney Channel serier, Star Wars og Marvel film, som virkelig kan bringe nostalgien frem.

Har du dog ikke adgang til nogle af de mange betalingstjenester, kan du gratis benytte dig af bibliotekernes service Filmstriben, hvor du kan låne op til 5 film om måneden. Viafree tilbyder TV3’s programmer, dog med indlagte reklamer, og på DRTV kan du gense serier som Rejseholdet og Forbrydelsen eller alle 9 sæsoner af Den Store Bagedyst.

Et Spørgsmål om tryghed

Selvom min-barsel har svar på mange af de spørgsmål, der kan opstå i denne tid, kan man også altid opsøge et svar på helbredsmæssige spørgsmål på sundhed.dk eller hos sundhedsstyrelsen.