Dét kan den nye MacBook Pro med Touch Bar

Overvejer du at skifte din gamle MacBook Pro ud med en ny, kan vi med fordel anbefale dig at kigge godt på den nyeste MacBook, som Apple har produceret. I 2016 lancerede Apple en ny MacBook Pro, der skulle vise sig at adskille sig langt fra de tidligere MacBook Pro’er. Som noget helt nyt i computerverdenen, har de integreret en Touch Bar på deres nyeste MacBook Pro. Den er derudover supertynd og superlet, hvilket gør den meget attraktiv at transportere fra A til B.  Dens ydeevne er også helt udsædvanelig, og den er bygget på banebrydende idéer, som du bare ikke må gå glip af.

Den uundværlige Touch Bar

Touch Baren er et af de helt store tiltag, som Apple har givet sig i kast med. Det er en helt ny og unik funktion, som du kan bruge til at gå på opdagelse i din MacBook pro med. Touch Baren erstatter de funktionstaster, som der normalt ligger øverst på dit tastatur. Baren er meget dynamisk, og den tilretter sig efter de programmer, som du har åbent. Er du ved at redigere et billede, kan du klikke på din Touch Bar, hvor der vil være tastfunktioner, der vil: Beskære dit billede, rotere dit billede eller tilføje et filter. Har du Safari åben, kan du bruge din Touch Bar til at skifte mellem dine faner eller klikke på frem og tilbage.
Selvfølgelig kan du også selv vælge, hvad der skal ligge på din Touch Bar, hvor du kan trække kommandoerne ned fra din skærm direkte til din bar. Det er virkelig smart og højteknologisk.
Derudover kan du også besvare opkald, sende emojis, vælge farve på din tekst i udvalgte programmer og mange flere funktioner direkte fra din Touch Bar.

Helt nyt niveau for ydeevnen

Med den nye MacBook Pro er du garanteret en ydeevne, der er så god, at du kan føre dine idéer ud i livet på den hurtigste måde.
Grafikken har også fået et ordentligt boost, da den har fået en suveræn ydeevne med en suveræn energieffektivitet. Hukommelsen er en 4 GB GDDR5-hukommelse, hvilket vil sige, at din grafik bliver mere flydende. Du kan f.eks. lave dine projekter i Final Cut Pro, hvor grafikken er helt i top, og du kan være sikker på, at du får nogle helt fantastiske projekter i kassen.
MacBooken har en syvendegenerations Intel Coreprocessorer med turboboost processor, der gør, at den kan klare de mest professionelle projekter, som du skal have lavet på din computer som f.eks. rendering af 3D-modeller. Når du derimod bruger nogle lettere programmer på din MacBook, vil den brugere færre kræfter, og det er en af de helt store årsager til, at den har helt op til 10 timers batteritid.

Mindre plads, men mere effektiv

Selvom den nye MacBook pro er blevet mindre og tyndere, indeholder den flere funktioner, som aldrig før. Den har den bedste skærm, der nogensinde har været på en Mac. Den har en større farveområde, bedre lysstyrke og højere farvekontrast, og derfor vil dine farver på skærmen blive endnu mere tydeligere og skarpere.
Højtalerne leverer hi-fi-lyd, hvor lyden er blevet mere dynamisk og med en bedre bas. Den er placeret ved strømsystemet, og dermed bliver lyden forstærket endnu mere.
Som det sidste har den fået et større pegefelt, så dine fingre har masser af plads til at klikke på samt at lave bevægelser.

Den nye MacBook Pro med Touch Bar er i en klasse helt for sig selv. Den har nogle funktioner, som er unikke og ikke mindst smarte, så hvorfor skal det ikke være din næste computer?