Disney plus Danmark – Vores anmeldelse af Disney’s nye streamingtjeneste

Annonce

Disney Plus har lanceret deres nye streamingtjeneste, men vi har endnu ikke fået Disney Plus i Danmark endnu, da den kun er lanceret i USA. Men selvom de ikke har laceret tjenesten i Danmark endnu, så kan du faktisk godt komme til at se den i Danmark alligevel, hvilket vi giver dig en kort gennemgang af i artiklen også.

Se Disney Plus i Danmark

Som beskrevet længere oppe, så fines Disney Plus kun i USA hvilket naturligvis er lidt skuffende for alle os der har ventet på denne streamingtjeneste lige siden de udmeldte at den ville komme til Danmark. Men det er faktisk nemt at komme til at se Disney Plus i Danmark alligevel ved at snyde deres streamingtjeneste til at tro at vi befinder os i USA. Det kan man nemlig gøre med en VPN tjeneste, hvor du kan logge på en servier i USA. Du kan se denne guide til at se Disney Plus i Danmar her for at få mest mulig ud af denne anmeldelse.

Har Disney Plus et stort udvalg af film og serier?

Ja! De har et kæmpe udvalg af film og serier, og Disney Plus har den store fordel at deres film og serier er deres egne af slagsen. Du kan altså forvente at komme til at se film som X-Men og alle Marvel superheltene på Disney plus i Danmark, som mange af os er spændte på at få adgang til. Derudover kan du også komme til at se alle Star Wars filmene hvilket også er nogt som mange venter spændt på at få adgang til. Alt i alt er det helt klart et stort udvalg af film og serier af go kvalitet endda.

Er det pengene værd?

Igen bliver svaret ja! Disney Plus koster omkring 50 danske kroner, hvilket er en virkeligt lav pris for så meget godt indhold. Det er klart en af de billigste streamingtjenester på markedet og hvis vi ser på mængden af indholdet så er der ingen tvivl om at det er pengene værd.