Netflix abonnementer i Danmark – Hvad får du for pengene?

Annonce

Går du og overvejer at købe et Netflix abonnement, men er usikker på om det er pengene værd? Så er du ikke alene, fordi der dukker nye streamingtjenester op hver eneste dag, og det kan være svært at vurdere hvilke streamingtjenster der er bedst.

Vi har i denne artikel beskrevet lidt omkring hvad du får for pengene når du køber et Netflix abonnement, og om det er pengene værd i forhold til de alternativer der findes på markedet.

Netflix i Danmark

Netflix er en af de største streamingtjenester i Danmark, men også i hele verden. Netflix kom til Danmark som en af de første streamingtjenester i landet og det var først efterfølgende at vi fik øjnene op for hvad disse streamingtjenester kunne gøre for os, kombineret med at det sandsynligvis også var begyndelsen på de traditionelle tv-pakker’s død i Danmark.

Netflix i Danmark er noget som langt de fleste husstanden enten har altid, eller løbende gør brug af og når de er færdig med at se de nyeste film og serier, så hopper de videre til en anden streaming tjeneste. Du kan læse mere om Netflix i Danmark på stream-tv.dk hvis du ønsker at vide mere om hvordan netflix fungere i Danmark.

Hvad får du for pengene med Netflix

Netflix koster i Danmark mellem 79 og 129 kroner om måneden, afhængig af om du ønsker at kunne være flere brugere af din Netflix konto og afhængig af om du ønsker at kunne se dine ynglings film og serier i højere kvalitet end normalt. Der er over 1000vis af film og serier og der er ingen tvivl om at hvis du ser 1 film om ugen, så vil pengene være godt givet ud i forhold til hvis man skulle købe dvd’er som man gør mindre og mindre den dag i dag, fordi streamingtjenester begynder at overtage markedet for film genealt.

Så vores konklusion er at Netflix er pengene værd, hvis du kommer til at bruge det.