Få styr på maden via din Mac

Det er nok i forvejen almindeligt i Danmark, at finde opskrifter på sin iPad eller Mac. Ja, flere har endda en iPad dedikeret til køkkenet, så de let kan finde opskrifter og lignende når der skal kokkereres i hjemmet. Det er rigtig smart. Både fordi en iPad er hurtig at tænde og ikke mindst fordi den er noget der nærmer sig vandafvisende.

 

Hvis du er helt ny, når det kommer til opskrifter online og via en iPad, så er her et par tip til at komme i gang med. Prøv at gå til App Store (du finder App Store iblandt dine ikoner på startsiden på din iPad) og søg på opskrifter. Her vil der blive præsenteret en række interessante og gode apps, der både tilbyder lækre opskrifter og andre fordele efter smag, som f.eks. mindskning af madspild. Begge dele er værd at have fokus på her op til jul, julefrokoster og nytår.

 

Hvis du ikke lige synes det med apps er lige til efter et glas vin i køkkenet, så kan du blot søge på google efter opskrifter, inspiration til mad eller mere specifikt efter det du har planlagt, eller lyst til, så som Coq Au Vin.

 

Er du ikke lige ved at skulle lave maden, men planlægger du i stedet en større frokost, middag eller måske julefrokost, så dukker der endnu flere muligheder op. Her kan du overveje catering. Søg bare på det eller mad ud af huset og straks finder du interessante leverandører, som f.eks. https://kokkekompagniet.dk, som kan sørge for mad ud af huset.

 

Ikke alene sparer du en masse tid ift. planlægning, indkøb og madlavning, men du slipper også for den trælse opgave, som det er, at rydde op dagen derpå. Og tager man alt i betragtning, så er det sjældent dyrere at få maden udefra ift. at lave den selv fra bunden. Bon appetit.