Har du ikke allerede opdateret dine Apple-produkter – så læs med her!

Apple lancerer hele tiden nye produkter. Noget af det nyeste, de har lavet, er opdateringer til mac-computere. Opdateringen hedder MacOS High Sierra og er en videreudvikling af MacOS Sierra; der er således tale om finjusteringer. Det er dog ikke at kimse ad, for du som bruger får stadig glæde af det. Derfor er det bare med at komme i gang med at opdatere – og hvis du ikke allerede har gjort det, bliver du helt sikkert overbevist om at gøre det, når du har læst denne artikel.

 

Mac-opdateringer øger brugeroplevelsen

Mange af denne omgangs forbedringer sker inde i din mac-enhed. Det er forbedringer, der kan gøre din mac endnu hurtigere, end den allerede er.

Browseren Safari bliver for eksempel hurtigere; meget hurtigere. Udover det får din browser også en ny funktion, der kan sikre, at du ikke hele tiden skal se på de samme annoncer, når du surfer på nettet. Det kan være frygtelig irriterende at blive bombarderet af de samme annoncer konstant. Det kan du slippe for med Apples nye opdatering, MacOS High Sierra.

En del af Apples opdateringer til Mac handler også om computergrafik. Din computer kommer til at kunne køre grafikken hurtigere. Det kommer til at give nogle nye og spændende muligheder for dig som bruger eller udvikler. Nye oplevelser på computeren bliver muligt med denne opdatering.

Noget andet du får med, når du opdaterer din mac, er, at dit filsystem ændrer sig fra HFS til Apple File System. Dette system er der også andre af Apples produkter, der benytter.

Med Apple File System kan din enhed yde mere. For eksempel vil sådan noget som at kopiere filer gå hurtigere, og når du åbner mapper på din computer, vil det gå hurtigere – og hvem vil ikke gerne spare tid på det. Det er handlinger, som mange gør mange gange om dagen, så det er virkelig et sted, hvor tidsbesparing vil kunne mærkes.

Med Apple File System øges datasikkerheden også – jo højere sikkerhed jo bedre. Øget sikkerhed betyder, at du som bruger vil kunne føle dig ekstra tryk ved at bruge enheden.

Når du opdaterer, kan din computer stadig ”snakke sammen” med HFS, så du slipper for at bøvle med konverteringsproblemer.

Desuden bliver det nemmere for dig at søge i dine mails, og de beskeder, som du har på din iPad eller din iPhone, vil også være at se på din mac. Det vil de, fordi de nu bliver gemt i skyen. Alle dine enheder taler således sammen. Så længe du har en enhed på dig, kan du således komme til dine beskeder – du behøver ikke gå rundt med både computer, iPad og iPhone hele tiden.

 

Hvad der ellers sker på Apples opdaterings-front

Det er selvfølgelig ikke kun din mac, der skal forbedres med nye opdateringer. Apple har også lavet opdateringer til både iPhone, iPads og Apple Watches. Så husk at få opdateret alle dine enheder, så de er det bedste de kan være, så du får det bedste ud af at bruge dem.