Hvad er VPN og hvilke VPN-tjeneste er den bedste VPN? Se her

Er du i tvivl om hvad VPN er eller har du aldrig hørt om det før nu? Så er denne artikel for dig, hvor vi hurtigt og simpelt kan få et overblik over hvad VPN er og hvordan du finder den bedste VPN for dig. Lad os kigge ind i disse spørgsmål så du på ganske kort tid, vil have en ide om hvordan du kan drage fordel af en VPN og hvordan du finder den VPN der er bedst for dig.

Hvad er VPN for noget?

VPN er det såkaldte ’’Virtuel private network’’ som er blevet yderst populært igennem årene. Med VPN kan du tilgå internettet, men i stedet for at gå direkte igennem din egen ip adresse så kan du faktisk gå igennem dette virtuelle private netværk som betyder at din egen ip adresse er skjult og du derved er helt anonym på internettet.

Dette er en fordel hvis du f.eks. gerne vil se streaming fra USA hvor du faktisk kan få et langt større udbud af film og serier ved at logge på en amerikansk server og oprette et netflix abonnement igennem din VPN-tjeneste eller hvis du er i udlandet og gerne vil se danske streaming tjenester som ofte ikke er muligt da de er geografisk blokeret, så man kun i Danmark kan se disse streaming tjenester. Hos VPN-zone.dk kan du finde nogle flere artikler som kan hjælpe dig med alle de fordele der er med en VPN.

Den bedste VPN tjeneste

For at finde den bedste VPN tjeneste så kræver det at du ved hvad du har brug for. Men her har vi udvalgt 2 vpn tjenester som du kan læse mere om.

Cyperghost

Hvis du gerne vil have en af de mest populære VPN tjenester i verden, så er CyperGhost klart en af de VPN tjenester som de fleste kender til. Du kan finde en anmeldelse af CyperGhost VPN her hvis du vil vide alle detaljerne, men helt kort, så er cyperghost en af de største VPN tjenester med flest servere i flest lande hvilket afgjort gør at den kan bruges af langt de fleste.

NordVPN

NordVPN er også en af de mest populære VPN tjenester på markedet, so også har døgnåbent support og over 6000 servere rundt i hele verden. NordVPN er også blandt en af de billigste VPN tjenester hvis du vælger at købe for en 3 årige periode hvilket langt de fleste VPN brugere vælger at gøre, da de alligevle har en VPN for altid. Du kan læse mere om NordVPN i denne anmeldelse af NordVPN som går i detaljer med tjenesten.