Når du elsker din Mac og Apple produkter

Ja, så er det ikke helt unormalt, at du ønsker dit hjem skal være lækkert og stilrent, som dine Apple produkter er det. Men hvor skal man starte og hvad skal man gøre for, at Mac’en kan stå på køkkenøen og ikke outshiner dit køkken totalt. I det tilfælde, så skal der måske lige tunes lidt til i hjemmet og lad os da bare forsætte hvor vi startede: I køkkenet.

 

Nyt køkken

I mange år har køkkenet været danskernes favoritrum, at forbedre, fornye og omdekorere. For ikke at tale om populariteten af at installere helt nye køkkener. Og det er der nok en ret god grund til da de fleste danskere bruger deres køkken meget og også har det som mødested for familien og når der er gæster på besøg. Dette på trods af, at statistikken viser, at vi spiser mere og mere ude såvel. Skal dit køkken leve op til Apples design, men stadig være til at betale sig fra, så kan vi anbefale, at du tager et kig på https://rotpunkt.dk/.

 

Apples egen designer

Når vi nu kombinerer indretning og Apple produkter, så er det selvfølgelig interessant, at se på, hvordan Apples designer, Jony Ivi, har indrettet hans hus til intet mindre end 17 millioner dollars i Californien. Se mere og billeder på https://www.cultofmac.com/. Man ville ikke umiddelbart gætte, at det har noget med Apple at gøre, men kan man lide den klassiske stil, så kan de fleste vidst blive enige om, at manden har god stil også når det kommer til indretning af huse.

 

Indretnings app til din iPhone

Der findes en række lækre apps, der kan hjælpe dig med indretning, design og sågar ombygning af dit hus til Apples produkter. Prøv f.eks. Home Design 3D, som du finder her: https://itunes.apple.com/ eller SketchUp til din Mac her: https://downloadcentral.dk/.