De mest populære Apple produkter

Apple har en masse forskellige produkter, som er blevet rigtig populære. Så hvad end du står og mangler en ny computer, et nyt ur, en telefon eller en iPod, så har Apple netop dette til dig. Denne artikel vil omhandle nogle af de mest populære Apple produkter.

 

Den mest populære af dem alle: Apples iPhone

Det klart mest populære produkt af Apple er deres iPhone, og er deres største succes med flest indbragte penge. Det er ikke kun det mest populære på Apples egen liste, men også generelt over det mest indbringende produkt i hele USA, hvilket fortæller noget om dens kæmpe succes. Omsætningen på deres iPhone er på hele 458 milliarder, og Apple har derfor en rekordhøj indtjening.

 

Deres helt eget ur: Apple Watch

På første dag af forudbestillingerne på Apples eget ur, nemlig deres Apple Watch, blev der bestilt hele 1. million eksemplarer af dette ur, og dette var blot i USA. Uret er derfor ekstremt populært, og på forudbestillingsdagen blev der solgt flere eksemplarer af Apple Watch end der blev solgt smart watch ure med Android Wear i hele 2014 tilsammen, som var omkring 700.000 ure med Android Wear.

Er du derimod ikke til Apple Watch, men ønsker et andet ur, er Seiko ure måske noget for dig. Et seiko ur findes i et hav af forskellige modeller både til herre og damer. Så ønsker du et Seiko herreur, så tjek dem ud.

 

Macbook computeren

I år 2017 var der omkring 100 millioner aktive MacBooks på verdensplan, og det derfor er det tydeligt, at Apples computere også er et yderst populært produkt. Apples Macbook computere er kendt for deres flotte design med et smart udseende, et brugervenligt system og en lang levetid, og har derfor en lang række fordele, som ikke på samme måde findes ved en PC.