Overvejer du investering i Bitcoin og andre kryptovalutaer?

Sponsoreret.

Nye online valutaer bliver også en fremtidsinvestering i datasikkerhed

Bitcoin har sidste efterår netop kunnet fejre 10-års jubilæum, og som den mest populære og klart mest udbredte kryptovaluta nyder Bitcoin også generelt en fordelagtig kurstendens på investeringsmarkedet. De sidste par år er interessen for Bitcoin, Ethereum og de andre store kryptovalutaer vokset, ligesom teknologierne bag har vist sig at revolutionere datasikkerhed i forbindelse med finansielle transaktioner såvel som deling af sensitiv data.

Men hvordan kommer man i gang med investering i Bitcoin og andre kryptovalutaer – og hvordan ser fremtiden ud for alternative digitale valutaformer?

 

Facebooks Libra lover godt for Bitcoin

Tidligere på sommeren meldte Facebook ud, at deres kommende digitale valuta Libra vil blive lanceret allerede i foråret 2020. Libra vil fungere som et nyt betalingssystem, som kan bruges til at overføre penge mellem venner via fx Messenger, donere penge til et godt formål og på sigt til at betale fx alt fra musikstreaming til at bestille fysiske varer. Facebook er som mediegigant og sine 2,3 mia. brugere på verdensplan derfor med til at udbrede brugen af alternative digitale valutaer, hvilket lover godt for Bitcoin, Ethereum, Ripple og de andre store kryptovalutaer.

Kursen på Bitcoin har nemlig set en stigende tendens, siden nyheden om at Libra blev verificeret. Dette understøttes af de kommende globale regulativer af kryptovalutaer, som vil have til formål at stabilisere kurserne, så man som investor kan gøre en meget sikrere investering i Bitcoin end førhen. Også USAs præsident Donald Trump støtter op om udvikling af den nye lovgivning for kryptovaluta såvel som digitale valutaer som Libra, hvilket utvivlsomt bliver en vigtig milepæl inden for investering i kryptovalutaer.

 

Hvordan kan man investere i Bitcoin?

Da kryptovaluta-investering så at sige også er en investering i teknologierne bag, bl.a. blockchain, kan man argumentere for, at man som investor kommer til at støtte op et større formål – forbedring af datasikkerhed såvel som langt hurtigere og sikrere finansielle transaktioner. Som med alle investeringer skal du dermed spørge dig selv, om du tænker at disse teknologier vil være en del af hverdagen 5, 10 eller 25 år ude i fremtiden.

Dog kan det også være en udfordring konstant at skulle tjekke sine investeringer, så man kan købe og sælge alt efter fordelagtige kurser på Bitcoin. Hvis du har travlt til at lege børsmægler i hverdagen, bør du overvejer at benytte dig af en investeringsrobot – også kaldet krypto-robot. En kryptorobot fungerer således, at den laver automatiske investeringer i Bitcoin for dig og sælger, når kursen stiger og du kan få maksimal profit. Robotten fungerer ud fra en kompleks logaritme, der ved hjælp af diverse informationer kan aflæse kommende kursudviklinger på forhånd. På den måde behøver du ikke konstant tjekke kurser på Bitcoin og andre kryptovalutaer, men er sikret et løbende solidt afkast af dine investeringer – uanset om du har investeret før eller er nybegynder på området.