Sådan får du råd til den nye MacBook Pro

Announce:

Vi er mange teknologientusiaster, der drømmer om at købe den nye MacBook Pro. Denne computer kommer med en masse nye og smarte funktioner, og i denne forbindelse vil prisklassen naturligvis også være høj. Det kan for mange være svært at finde plads i budgettet til at erhverve sig den nye MacBook Pro, og særligt hvis man som studerende drømmer om det nyeste og fedeste teknologi. Vi vil dog i dette skriv guide dig til de forskellige muligheder, der er, for at du kan få råd til den nyeste computer på markedet.

Finansier dine drømme med et online lån

Der findes mange forskellige måder, hvorpå du kan få råd til en ny computer, når budgettet ikke helt holder til en sådan investering. Én måde er ved at optage et hurtig lån på nettet. Der findes i dag flere forskellige lånehjemmesider, der har specialiseret sig i at tilbyde hurtige lån uden lange oprettelsesprocesser eller flere siders papirarbejde. Mange låneselskaber har endvidere gjort det nemt og overskueligt for dig at se på deres hjemmesider, hvor meget du kan låne, over hvor lang tid du kan tilbagebetale lånet og naturligvis til hvilken pris. Mange låneselskaber på nettet gør en dyd ud af, at du som låntager kan optage et hurtigt lån uden at skulle stille sikkerhed for dette. En god idé for dig som potentiel låntager er dog i første omgang at regne ud, hvorledes du i fremtiden kan betale tilbage på det optagede lån. Dette er vigtigt, i forhold til om du kan overholde dit fremtidige budget og på samme tid nyde godt af din nye computer. Brug derfor gerne noget tid på at kigge dit budget igennem for at se, om det kan holde til at tilbagebetale et online lån, før at du kaster dig ud i et sådan. Ellers har vi herunder andre eksempler på, hvordan du kan finansiere dine drømme uden at skulle optage et lån på nettet.

Er du studerende? Et studiejob er vejen frem!

Der findes som sagt flere forskellige måder, hvorpå man kan få finansieringen af ens drømmecomputer til at gå op i en højere enhed. Vi har ovenfor beskrevet, hvorledes du kan optage et hurtigt lån på nettet for at få råd til den nye MacBook Pro, men vurderer du, at dit budget ikke kan holde til at optage et lån, så er der heldigvis andre muligheder. Er du eksempelvis studerende med blot en sparsom SU kan finansiering af luksuriøse teknologi produkter godt vise sig at være svært. I denne forbindelse vil vi anbefale dig som studerende at søge et job, der kan hjælpe med at spæde til det månedlige budget eller din opsparing. Et sådan job behøves ikke nødvendigvis at være et studierelateret arbejde, men kan sagtens tage form af et par timer om ugen nede i den lokale Føtex. Mange studerende foretrækker faktisk i starten af deres studietid et arbejde i et supermarked eller hos den lokale tank, idet et sådan arbejde tit vil være mere håndgribeligt end de mange siders læsestof et studie ellers byder på. Vil du derfor som studerende månedligt kunne bygge lidt på din opsparing, så kan du altså med fordel begynde at søge et arbejde, du kan have ved siden af dine studier.

Køb din drømmecomputer på afbetaling

Nogle gange kan en løn, der tikker ind på kontoen i starten af en måned, ikke helt være nok til, at man med god samvittighed kan gå ud og investere i en ny MacBook Pro. I sådanne tilfælde kan det være en fordel for dig at tage et kig på, hvilke muligheder du har for at betale en computer på afbetaling. Denne form for betaling er i de senere år blevet særlig populær og brugt blandt danskere på nettet. Afbetaling lader dig købe et produkt og betale for det efterfølgende i aftalte rater. Mange gange kan man få lov til at betale af på en computer i 6, 12 eller 24 måneder, hvor du altså kun betaler et mindre beløb hver måned i en given periode i stedet for et stort beløb på én gang. Denne form for betaling kan vise sig at være gavnlig for dig, hvis din månedlige løn ikke holder til de helt store beløber. Det er dog på samme tid vigtigt, at du har et budget, der kan holde til et par ekstra faste udgifter om måneden.

Når man betaler et produkt på afbetaling, må man dog forvente, at man til sidst ender med at betale et lidt højere beløb for produktet, end man ville gøre, hvis man betalte beløbet på én gang. Dette er fordi forhandleren som oftest medregner et mindre gebyr på produktet, som en form for sikkerhed for at lade betalingen forløbe over flere måneder. Finansiering af dyre produkter ved hjælp af afbetaling kan dog være en praktisk løsning for dig, der ikke umiddelbart kan diske op med de store betalinger på én gang men nemmere kan betale for din drømmecomputer over en længere periode.