Hvad er Shopify?

Måske har du allerede hørt om den verdensomspændende canadiske platform for webshops, Shopify. Shopify er systemet, der gør det meget nemt at starte en webshop og det kræver ikke, i modsætning til mange andre systemer, at man er specielt teknisk anlagt. Shopify er meget nemt at arbejde rundt i uanset om du er nystartet eller moden etableret webshopejer.

 

Måske er du på udkig efter at blive klogere på Shopify priser, lære mere om Shopify Partners og hvorfor det kan være en god idé at vælge et Shopify bureau. Det vil vi tage et kig på det hele i det nedenstående.

Hvad koster Shopify?

Noget der er vigtigt at undersøge, er selvfølgelig hvad det koster at bruge Shopify, så du kan vurdere, om det økonomisk giver mening at starte op i Shopify eller lave et skift til Shopify fra din nuværende løsning, f.eks. Magento eller Prestashop.

 

Shopify priser kan variere alt efter hvad dit behov er. Uanset, om du skal skifte til Shopify eller starte i op i Shopify, har du 14 dages trial til at teste Shopify og få en fornemmelse af, hvordan det er at arbejde på platformen.

 

Når din 14-dages prøveperiode er overstået har du mulighed for at vælge mellem pakkerne “Basic Shopify”, “Shopify” and “Advanced Shopify”. Priserne varierer fra hhv. $29, $79 og $299 alt efter hvilken pakke du har behov for. Derudover findes Shopify Enterprise, der er lavet til større webshops med stor omsætning.

 

På den måde kan Shopify altså henvende sig til både den helt nystartede webshops og de store etablerede shops, der omsætter meget.

Hvorfor vælge et Shopify Partners bureau?

Der kan være flere gode grunde til at vælge et godt Shopify Partners Bureau. Men der er flere ting du skal holde øje med. For du kan både være Shopify Partners bureau og Shopify Experts bureau. Forskellen er, at partners er forholdsvist let at tilmelde sig, hvorimod Shopify Experts har kvalifikationskrav og man skal certificeres af selve Shopify for at blive såkaldte experts.

 

Det smarte ved at arbejde sammen med et Shopify bureau, der er Shopify Experts certificeret, er at det netop er et bureau, der har fået en certificering for at have nok teknisk knowhow og kan hjælpe kunder med Shopify, på et bredere og dybere niveau. Det betyder altså, at du som webshop ejer kan få både rådgivning om hvilken løsning, der passer bedst til dit behov og samtidig kan gå udført nogle teknisk svære opgaver, der måske kræver tilpasset udvikling af professionelle udviklere.