Slip for reklamer for MacKeeper

Ligesom alle andre virksomheder i dag, reklamere MacKeeper også for sig selv. Dette foregår primært online, da MacKeeper er et program, der er tilpasset din Mac, hvor de fleste til valgte funktioner er hentet ned fra internettet. MacKeeper er et værktøjsprogram, der renser og optimerer hukommelsen på din Mac. Da det er i MacKeepers interesse, at få solgt så mange abonnementer som muligt, er den bedste måde at gøre det på, ved at reklamere for sig selv.

 

Vælg MacKeepers reklamer fra

Hvis du allerede har installeret MacKeeper på din computer, oplever du måske ikke specielt mange reklamer fra den kant. Da programmet er installeret, er der ingen grund til at reklamere yderligere for en installering på din Mac. Hvis du har installeret programmet og alligevel får reklamer, kan det skyldes at du har installeret MacKeeper et andet sted end fra MacKeeper.dk. Hvis det er tilfældet ved MacKeeper ikke, at du allerede har installeret programmet og vil fortsat reklamere hos dig. Uanset om du har installeret MacKeeper eller ej og du får uønskede pop-up reklamer, er det muligt at slippe for at se MacKeepers reklamer. MacKeeper har udstedt en service, hvor du kan til vælge at slippe for deres reklamer i 30 dage.

 

Fravælg Pop-up reklamer generelt

Selvom det er muligt at vælge MacKeepers reklamer fra, modtager du stadig reklamer fra andre virksomheder, der ligesom MacKeeper lever af at sælge produkter eller en service online. Derfor kan du fjerne pop-up reklamer fra Safari ved at gå ind på Safari > Indstillinger > Udvidelse, herefter kan du fjerne de programmer du ikke selv har installeret. På den måde kan du også fravælge reklamer fra MacKeeper i mere end 30 dage og du kan til og med også fjerne alle de andre uønskede pop-up reklamer og irriterende cookies.