Tre gode råd til hvordan du gør din MacBook sommerklar

Nu hvor du har fået sommerferie, og ikke længere er afhængig af din MacBook på samme måde, som du er i hverdagen. Da du nu er i gang med en lang og tiltrængt pause fra skolebøgerne på studiet, kan din MacBook nu også holde et velfortjent hvil. Du bruger din MacBook meget mere end du går og tror, især når den bruges til arbejde og studiet. Men vi bruger den også langt mere end det. vi bruger den for eksempel til at se film på, spille spil på eller gøre brug af de sociale medier via den. Derfor er det vigtigt, at den holder mange år endnu og stadig står til rådighed, når du har allermest brug for den. Derfor er det en god idé, at få styr på din Mac nu hvor du har tiden til det. Derfor kommer der her tre gode råd til hvordan du får mest muligt ud af din MacBook, og får den gjort sommerklar.

Få styr på din MacBook

  1. Sørg for at få ryddet op i din computer. Få sorteret i alle dine dokumenter, billeder og andre filer på computeren, og gem herefter de vigtigste. Ellers er alternativet at sætte dem over på en ekstern harddisk, hvis det ikke er dokumenter, billeder, musik eller andet, du bruger i hverdagen. Herved har du stadig gemt dine aktiver fra din Mac, uden de tager plads og gør den langsommere, ved at de er gemt på computeren. Ved hjælp af programmet MacKeeper kan du få hjælp til at rense din Mac for unødvendige junkfiler.

 

  1. Få installeret og opdateret alle de programmer, du normalt gør brug af, samt få installeret antivirusprogrammer nu hvor du er i gang. Så er de klar med de nyeste forbedringer, der kun er med til at styrke din Mac. Derudover bliver den både hurtigere og bedre, ved at du gør dette. Samtidig med det, bliver det mere sikkert for dig at bevæge sig rundt på internettet. Du modtager heller ikke uønskede spam, og sikrer herved din Mac en længere levetid.

 

  1. Selvom det er vigtigt at få ryddet op i din computer og dennes indhold, er det næsten lige så vigtigt at få den gjort ren udenpå. Sørg for at få tørret alle fedtfingrene af skærmen, rense i mellem tasterne, få fjernet al støv og snavs, der har samlet sig. Din computer er en bakteriebombe uden lige og det er vigtigt at få renset den, både i overført betydning, men også i bogstaveligste forstand. Så få gjort sommerrent både uden på og inden i.

Klar til sommerferie

Disse tre gode råd tager ingen tid at føre ud i livet, og når først du har fået det gjort er din MacBook klar, kan du give den en pause fra alt det kedelige arbejde, du normalt bruger den til. Samtidig med det, er der nu rig mulighed for at bruge din computer til at se Netflix hele sommeren, hvis der skulle komme nogle dage med regn. Din MacBook er både blevet hurtigere, bedre og der er plads til flere ting. På den måde er din Mac både klar til en sommerferie fuld af film og online spil, men også til når sommerferien slutter, og du skal til at bruge den i hverdagen igen. Her er det nok ikke kun streaming af film og spil, den skal bruges til. Så få ryddet op i dag, få renset din MacBook og herved gjort den klar til sommeren, som venter lige rundt om hjørnet.