Din MacBook som både computer og telefon, er den bedste kombination

Din MacBook og din iPhone er begge ting, der er så indgroet i din hverdag, at du har meget svært ved at forstille dig, hvordan du skulle undvære disse vidunderlige opfindelser. Efterhånden som både MacBook og iPhones udvikler sig, bliver de mere og mere forbundet, og har efterhånden fået mange af de samme funktioner. Man kan efterhånden ikke sige iPhone uden af sige MacBook. Nu er det endda også muligt, at få de samme funktioner på din Mac som på din iPhone. På den måde kan du kombinere dine to yndlingsredskaber, på én enhed.

Send sms’er fra din MacBook

Der er mange måder at kommunikere med hinanden på i dag. Udover at ringe og sende sms’er, kan du nu også sende beskeder på Facebook, Instagram, Snapchat. Alt dette fungerer over din telefon som du selvfølgelig altid har på dig. Men det behøver ikke at være sådan. Noget så almindeligt som at ringe og skrive beskeder, som man normalt forbinder med en telefon, kan nu også fungere på din Mac. Du kan nemlig indstille din MacBook så den snakker sammen med dine kontakt oplysninger. Alt du skal gøre er blot at gå ind under indstillinger, herefter beskeder og så kan du indstille din MacBook til at modtage de samme beskeder, som du modtager igennem iMessage, på din iPhone. Herefter fungerer iMessage som på telefonen, du kan både skrive til dine kontakter, samt ringe op til dem. Både som et almindeligt opkald og via FaceTime.

Få yderligere information om installeringen af iMessage her.

Stærkere sammen end hver for sig

Både din iPhone og din MacBook har en masse funktioner, som er specielle for dem begge hver især. Men det er faktisk muligt at arbejde på dem begge to samtidig. Dette gælder både, når det kommer til Bluetooth funktionen, men også når det kommer til internetdeling. At de to enheder kan snakke sammen gør det nemmere at aflaste den ene enhed. Så selvom de virker godt hver for sig, kan de i kombination være endnu bedre.

Apps er ikke kun til din iPhone

Når du siger apps, tænker de fleste på deres iPhone. Det er her man downloader og gør brug af apps. Hvilket det også er, men det er det ikke kun. Det er nemlig også muligt at hente apps til sin MacBook. Her kan du hente en hel del af de samme apps som til din telefon. På den måde får du mulighed for at bruge din MacBook på samme måde som du bruger din iPhone. Godt nok er det ikke muligt at have din MacBook med sig i lommen, men det er muligt at aflaste din iPhone, og herved kombinere iPhonefunktionerne med din MacBooks funktioner.