Prøv denne uundværlige telefoniløsning til din virksomhed

Sponsoreret indlæg

Mange moderne virksomheder bruger i dag nye teknologier til at afholde møder over Skype eller telefonen. Dette kan gavne både store og små virksomheder, da medarbejderne på den måde slipper for en masse transporttid, fordi de kan sidde i den ene ende af verden og tale med nogle i den anden ende. Desuden kan virksomheden spare lønkroner og transportudgifter, fordi medarbejderne ikke skal transporteres over lange afstande.  IT-virksomheden Evercall tilbyder en komplet telefoniløsning med både omstillingsanlæg og mobil- og fastnettelefoni, som kan gavne din virksomhed.

 

Omstillingsanlægget everConnect

Omstillingsanlægget everConnect, som Evercall tilbyder, sætter en helt ny standard for, hvor enkelt og nemt omstilling via telefon kan foregå. Der er desuden ingen binding eller opsigelsesvarsel med everConnect, for Evercall ønsker kun tilfredse og loyale kunder, som ikke fastholdes mod deres vilje på grund af lange bindingsperioder.

Omstillingsanlægget fungerer sammen med de mobilabonnementer fra alle selskaber, I allerede har i virksomheden, og omstillingsanlægget kan desuden håndtere fastnet -og mobiltelefoner. Det er således ikke en forudsætning, at I skal opsige eller ændre nuværende abonnementer, og I kan i virksomheden nemt beholde jeres iPhones og køre videre med de abonnementer, I har i forvejen. Men hvis man ønsker det, har alle erhvervskunder, der har en everConnect-løsning, dog mulighed for at tilkøbe mobiltelefoni og mobilt bredbånd.

 

Evercall er den perfekte løsning for telefoni for business, og for mange virksomheder kan det i høj grad betale sig at undersøge mulighederne på markedet for relevante telefoniløsninger. Det er vigtigt, at du har styr på telefonien i din virksomhed, når potentielle kunder forsøger at kontakte jer, for hvis det ikke fungerer ordentligt, bliver kunderne nemt irriteret og søger måske over til jeres konkurrenter i stedet.

 

Har du brug for flere tips til at forbedre din virksomhed, kan du læse mere her om, hvordan du kan bruge din Mac til at forbedre din business.