Sådan får du råd til alt det fede udstyr

Sponsoreret indlæg.

Der kommer ofte nye gadgets, nyt udstyr og nye Mac-modeller på markedet. Er du en af dem som gerne vil have råd til alt det nye? Men har du lidt svært ved at spare op? Det handler om at prioritere dine penge, når du gerne vil have råd til alt det sjove udstyr og nyeste gadgets. Et godt sted at starte er at kigge på dine vaner. Måske har du nogle dyre vaner, som koster dig flere penge end du lige går og tror? Herunder får du bud på nogle af de dyre vaner, som sluger dine penge.

 

·      Sundhedsfarlig rygning

Du ved det sikkert allerede. Rygning er skadeligt og koster hvert år menneskeliv. Tilmed er rygning en særdeles dyr vane. En pakke cigaretter koster nemt 40 kr. Ryger du én pakker cigaretter om ugen, betaler du årligt 2.080 kr. på cigaretter. For de penge kan du i stedet købe et par fede hovedtelefoner, et sejt tastatur eller et par nye computerspil.

Mange rygere vælger at udskifte tobakscigaretterne med e-cigaretter. Det kan være et alternativ til tobakscigaretterne, hvis du synes det er svært at kvitte cigaretterne helt.

Vil du gerne kvitte smøgerne? Så læs her og få hjælp til at stoppe med at ryge.

 

·      Dyr og usund take-away

Take-away er en nem og hurtig løsning i en travl hverdag. Dog er det ikke en billig løsning – og tilmed heller ikke særlig sund. Bruger du blot 200 kr. om måneden på take-away, har du årligt købt take-away for 2.400 kr. Er du vild med asiatisk mad? Du kan nemt (og meget billigere) lave det derhjemme. Det samme gælder pizza. På nettet finder du et hav af forskellige madopskrifter, så du selv kan lave din livret derhjemme og i stedet bruge pengene på fede gadgets til din Mac.